whatsapp

Özçelik-iş sendikasından futbol turnuvası

SİVİL TOPLUM 20.09.2019 - 12:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Özçelik-iş sendikasından futbol turnuvası

Eti Alüminyum ‘da örgütlü Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanlığı üyelerine halı saha futbol turnuvası düzenliyor. Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Ferhat Çelikbaş, ‘’Değerli arkadaşlar 2.sini düzenleyeceğimiz dostluk temalı halı saha futbol turnuvasına başlamak üzere 25 Eylül gününe kadar listeleri oluşturmak için tüm birimlerimizde ilgilenen arkadaşları, Şubemize davet ediyoruz. Amacımız Eti Alüminyum Çalışanlarımıza moral olmasından ziyade bu tür spor aktivitelerinin dedikodudan sosyal medyanın kötü alışkanlıkları vs gibi zararlı davranışlardan uzak kalarak birlik beraberliğimizi sağlamak aynı zamanda yüz yüze iletişim ve diyalog kurarak, İnsanlığın gerektirdiği sıcak ve samimi ortamı oluşturmaktır. Katılımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz’’ dedi.

Eti Alüminyum ‘da örgütlü Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanlığı üyelerine halı saha futbol turnuvası düzenliyor.

Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Ferhat Çelikbaş, ‘’Değerli arkadaşlar 2.sini düzenleyeceğimiz dostluk temalı halı saha futbol turnuvasına başlamak üzere 25 Eylül gününe kadar listeleri oluşturmak için tüm birimlerimizde ilgilenen arkadaşları, Şubemize davet ediyoruz. Amacımız Eti Alüminyum Çalışanlarımıza moral olmasından ziyade bu tür spor aktivitelerinin dedikodudan sosyal medyanın kötü alışkanlıkları vs gibi zararlı davranışlardan uzak kalarak birlik beraberliğimizi sağlamak aynı zamanda yüz yüze iletişim ve diyalog kurarak, İnsanlığın gerektirdiği sıcak ve samimi ortamı oluşturmaktır. Katılımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.