whatsapp

Özgüven sistem kolejinde eğitim hazırlığı

EĞİTİM 02.08.2018 - 00:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Özgüven sistem kolejinde eğitim hazırlığı

Özgüven Sistem Koleji 2018-2019 Eğitim öğretim yılına iddialı hazırlanıyor. 2018-2019 Eğitim öğretim yılı hazırlıklarına ara vermeden devam eden Özgüven Sistem Koleji gelecek programlarını tanıttı. Yeni göreve getirilen okul müdürü Hüseyin Kaya’nında tanıtıldığı Kuğulu Parktaki programda şu ifadelere yer verdi. “ Okul olarak iyi bir ekip hedefimiz bölgenin en iyi okulu ve Türkiye’nin adından söz edilir bir okulu olmak için çalışacağız. Bu hedefi başarmak için Özgüven Kolejinin kadrosu ve fiziki yapısı ile hazır durumda. 25 gün önce göreve başlayan çiçeği burnunda Hüseyin Kaya ise koleji hakkında iddialı konuştu. ‘’25 gün içinde  Okulu  ve Öğretmen   kadrosunu tanıma fırsatı buldum. Siz Harika bir ekipsiniz. Sizinle 3 yıl içinde Özgüven Sistem Kolejini bölgenin en iyi okulu, 5 yıl içinde ise Türkiye’nin en tanınmış bir okulu yapacağız. Bu yemek hazır olmamızın buluşmasıdır. Bu günü, 1 Ağustos tarihini not düşün’’ dedi. Özgüven Sistem koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Göncü ise  “İyi bir eğitim kurumu olmak için her türlü çalışmayı ve fedakârlığı yapıyoruz. Tek  hedefimiz  Seydişehir’in Eğitim kalitesine  katkı sağlamak    bunun için  dört  arkadaş  Özgüven sistem kolejini   kurduk, Özgüven Sistem Kolejini Seydişehir’in en güvenli okulu  hedeflerinin akademik başarı ve fazla sosyal etkinlik yerine, kaliteli sosyal etkinlik yapmak’’ olacağını söyledi. Programa Okul öğretmenleri  okul çalışanları, Özgüven Sistem Koleji  yönetim  Kurulu  başkanı Hacı Göncü ve Okul Müdürü Hüseyin Kaya  katıldı.

Özgüven Sistem Koleji 2018-2019 Eğitim öğretim yılına iddialı hazırlanıyor.

2018-2019 Eğitim öğretim yılı hazırlıklarına ara vermeden devam eden Özgüven Sistem Koleji gelecek programlarını tanıttı.

Yeni göreve getirilen okul müdürü Hüseyin Kaya’nında tanıtıldığı Kuğulu Parktaki programda şu ifadelere yer verdi. “ Okul olarak iyi bir ekip hedefimiz bölgenin en iyi okulu ve Türkiye’nin adından söz edilir bir okulu olmak için çalışacağız. Bu hedefi başarmak için Özgüven Kolejinin kadrosu ve fiziki yapısı ile hazır durumda.

25 gün önce göreve başlayan çiçeği burnunda Hüseyin Kaya ise koleji hakkında iddialı konuştu. ‘’25 gün içinde  Okulu  ve Öğretmen   kadrosunu tanıma fırsatı buldum. Siz Harika bir ekipsiniz. Sizinle 3 yıl içinde Özgüven Sistem Kolejini bölgenin en iyi okulu, 5 yıl içinde ise Türkiye’nin en tanınmış bir okulu yapacağız. Bu yemek hazır olmamızın buluşmasıdır. Bu günü, 1 Ağustos tarihini not düşün’’ dedi.

Özgüven Sistem koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Göncü ise  “İyi bir eğitim kurumu olmak için her türlü çalışmayı ve fedakârlığı yapıyoruz. Tek  hedefimiz  Seydişehir’in Eğitim kalitesine  katkı sağlamak    bunun için  dört  arkadaş  Özgüven sistem kolejini   kurduk, Özgüven Sistem Kolejini Seydişehir’in en güvenli okulu  hedeflerinin akademik başarı ve fazla sosyal etkinlik yerine, kaliteli sosyal etkinlik yapmak’’ olacağını söyledi.

Programa Okul öğretmenleri  okul çalışanları, Özgüven Sistem Koleji  yönetim  Kurulu  başkanı Hacı Göncü ve Okul Müdürü Hüseyin Kaya  katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.