whatsapp

Pakistan heyeti misafir edildi

SİVİL TOPLUM 25.03.2021 - 00:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Pakistan heyeti misafir edildi

Pakistan Meclis Başkanı ve 25 milletvekili Seydişehir’de mahsur kaldı. Seydişehir’de etkili olan kar yağışı nedeni ile yolda mahsur kalan Pakistan Ulusal Meclis Başkanı Asad Qaıser ve beraberindeki 25 kişilik milletvekillerinden oluşan heyet Eti Alüminyum sosyal tesislerinde misafir edildi. Pakistanlı kafilenin durumundan haberdar olan Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan heyeti Seydişehir Eti Alüminyum Sosyal tesislerinde misafir etti. Bu gece Antalya’ya ulaşması gereken Pakistan heyetinin yolun açılmasının ardından Antalya’ya hareket edeceği öğrenildi.

Pakistan Meclis Başkanı ve 25 milletvekili Seydişehir’de mahsur kaldı.

Seydişehir’de etkili olan kar yağışı nedeni ile yolda mahsur kalan Pakistan Ulusal Meclis Başkanı Asad Qaıser ve beraberindeki 25 kişilik milletvekillerinden oluşan heyet Eti Alüminyum sosyal tesislerinde misafir edildi.

Pakistanlı kafilenin durumundan haberdar olan Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan heyeti Seydişehir Eti Alüminyum Sosyal tesislerinde misafir etti.

Bu gece Antalya’ya ulaşması gereken Pakistan heyetinin yolun açılmasının ardından Antalya’ya hareket edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.