whatsapp

Parıltı’dan Öğrencilerine Yardım

EĞİTİM 19.10.2017 - 19:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Parıltı’dan Öğrencilerine Yardım

İzmir’de ticari faaliyetlerini yürüten hayırsever iş adamı Kadir Parıltı Seydişehir’de yaptırdığı Uygulamalı Anaokulu öğrencilerine malzeme yardımı yaptı.
Hayırsever Kadir Parıltı, yaptırdığı okul ziyaretinde memleketinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek doğup büyüdüğü ilçeye sosyal sorumluluğu olduğunu söyledi. Öğrencilere başarılar dileyen Parıltı, ‘’ Okulun ihtiyaç ve sıkıntılarının giderilmesinde her zaman yanlarında olacağım. Öğrencilerimize okul kıyafeti, kırtasiye, çanta gibi malzeme yardımıyla katkıda bulunduk. Eğitim aydınlık bir gelecek için çok önemlidir.’’dedi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Kaymakam Aydın Erdoğan,’’ Sayın Kadir Parıltı amcamız yoğun programlarına rağmen bizleri ve geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi yalnız bırakmadı. Kendisine teşekkür ederiz.’’ diye konuştu. Ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Öğretmenler bulundu.
İzmir’de ticari faaliyetlerini yürüten hayırsever iş adamı Kadir Parıltı Seydişehir’de yaptırdığı Uygulamalı Anaokulu öğrencilerine malzeme yardımı yaptı.

Hayırsever Kadir Parıltı, yaptırdığı okul ziyaretinde memleketinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek doğup büyüdüğü ilçeye sosyal sorumluluğu olduğunu söyledi.

Öğrencilere başarılar dileyen Parıltı, ‘’ Okulun ihtiyaç ve sıkıntılarının giderilmesinde her zaman yanlarında olacağım. Öğrencilerimize okul kıyafeti, kırtasiye, çanta gibi malzeme yardımıyla katkıda bulunduk. Eğitim aydınlık bir gelecek için çok önemlidir.’’dedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Kaymakam Aydın Erdoğan,’’ Sayın Kadir Parıltı amcamız yoğun programlarına rağmen bizleri ve geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi yalnız bırakmadı. Kendisine teşekkür ederiz.’’ diye konuştu.

Ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Öğretmenler bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.