whatsapp

Parke taşı döşeme çalışması

BELEDİYE 03.07.2018 - 13:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Parke taşı döşeme çalışması

Seydişehir Belediyesi tarafından kırsal mahallerde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.
Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmayla Tepecik Mahallesi'nde 4 bin metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışması yapıldığı belirtildi. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde kilitli parke taşı çalışmalarının başlatıldığını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, ilçenin sorunlarını çözmek için çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Çalışmaların Tepecik Mahallesi'nde devam ettiğini belirten Tutal, "Hizmet Belediyeciliği ilkesiyle çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz gayretle çalışmaktadır. Yaşanabilir, güzel ve modern şehircilik anlayışı içerisinde kırsal mahallelerimizi de günün şartlarına uygun hale getirmeye çalışıyoruz." dedi.
Seydişehir Belediyesi tarafından kırsal mahallerde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmayla Tepecik Mahallesi'nde 4 bin metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışması yapıldığı belirtildi.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde kilitli parke taşı çalışmalarının başlatıldığını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, ilçenin sorunlarını çözmek için çalışmaya devam ettiklerini söyledi.
Çalışmaların Tepecik Mahallesi'nde devam ettiğini belirten Tutal, "Hizmet Belediyeciliği ilkesiyle çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz gayretle çalışmaktadır. Yaşanabilir, güzel ve modern şehircilik anlayışı içerisinde kırsal mahallelerimizi de günün şartlarına uygun hale getirmeye çalışıyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.