whatsapp

Pınarbaşının sevilen muhtarı yeniden aday

SİVİL TOPLUM 20.03.2019 - 16:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Pınarbaşının sevilen muhtarı yeniden aday

Pınarbaşı Mahallesinin sevilen muhtarı Mustafa Çağlayan, mahalle halkının destekleriyle 4. dönemi için yeniden aday. 31 Mart’ta 2019 da mahalli idareler seçiminde yeniden muhtar adayı olan Mustafa Çağlayan, ‘’Seydişehir’i benimsedik, Pınarbaşı mahallemizi benimsedik. Bu süre zarfında mahalle halkıda bizleri benimsedi, bağrına bastı” dedi. Mahallede 3 dönemdir muhtarlık yapan Mustafa Çağlayan tarafsız herkes tarafından çok seviliyor. Vatandaşın her işine karşılıksız severek koşturan muhtar Çağlayan, eşi Arife Çağlayan ile birlikte yüzlerinde gülücükler hiçbir zaman eksik olmuyor. Mahalle sakinleri, Mustafa Çağlayandan yeniden aday olmasını istediklerini kaydederek, ‘’Muhtarımızdan memnunuz. Kendisini yeniden muhtar olarak görmek istiyor ve desteğimizi vereceğimizi ifade ediyoruz’’ dediler. Güvene Layık Olacağım! 3. dönemini tamamlayan, mahalle halkının yoğun baskısıyla 4. dönemi için yeniden aday olan Çağlayan, “Muhtarlık dua alma işidir. 15 yıldır mahalle halkıma hizmet ediyorum. Bu hizmetlerin karşılığında halkımızın dualarını almak benim için en büyük mutluluk. Mahalle halkımın sevgisine, güvenine layık olmak için yeniden göreve talibim. Allah nasip ederse 4. dönemde yine halkımızın yanında olmaya, onlarla birlikte iç içe olmaya devam edeceğiz” dedi. Muhtar Adayı Mustafa Çağlayan konuşmasına şöyle devam etti; ‘’45 yaşındayım. 3 çocuğum var. 15 yıldır eşimle birlikte halkımın yanında oldum. Mahalle halkımız beni üzüntülerinde, sevinçlerinde her zaman yanlarında olan bir dost olarak gördüler. Bu da Beni çok mutlu etti. Mahallemizin sorunlarını yaşayan, bilen biri olarak 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde sürdürmekte olduğum muhtarlık görevimin bir 5 yıl daha devam ettirebilmek, sizlere yarım kalan hizmetlerimizi tamamlayabilmek için tekrar adayım ve oylarınıza talibim. Tatbiki bu göreve benim gibi birçok arkadaşımda talip olup aday olabilir. Bu görev halkın tercihi ve seçimiyle gelinen bir görevdir. Bizler hiçbir siyesi partinin altında değiliz. Bizler muhtarız ve Türkiye Cumhuriyetinde en önemli mühür muhtardadır. Bunu bilerek yine sizlere 7/24 hizmete hazır bir insan olarak karşınıza çıkıyorum. Herkese tek tek teşekkür ediyor ve desteklerinizi bekliyorum”

Pınarbaşı Mahallesinin sevilen muhtarı Mustafa Çağlayan, mahalle halkının destekleriyle 4. dönemi için yeniden aday.

31 Mart’ta 2019 da mahalli idareler seçiminde yeniden muhtar adayı olan Mustafa Çağlayan, ‘’Seydişehir’i benimsedik, Pınarbaşı mahallemizi benimsedik. Bu süre zarfında mahalle halkıda bizleri benimsedi, bağrına bastı” dedi.

Mahallede 3 dönemdir muhtarlık yapan Mustafa Çağlayan tarafsız herkes tarafından çok seviliyor.

Vatandaşın her işine karşılıksız severek koşturan muhtar Çağlayan, eşi Arife Çağlayan ile birlikte yüzlerinde gülücükler hiçbir zaman eksik olmuyor.

Mahalle sakinleri, Mustafa Çağlayandan yeniden aday olmasını istediklerini kaydederek, ‘’Muhtarımızdan memnunuz. Kendisini yeniden muhtar olarak görmek istiyor ve desteğimizi vereceğimizi ifade ediyoruz’’ dediler.

Güvene Layık Olacağım!
3. dönemini tamamlayan, mahalle halkının yoğun baskısıyla 4. dönemi için yeniden aday olan Çağlayan, “Muhtarlık dua alma işidir. 15 yıldır mahalle halkıma hizmet ediyorum. Bu hizmetlerin karşılığında halkımızın dualarını almak benim için en büyük mutluluk. Mahalle halkımın sevgisine, güvenine layık olmak için yeniden göreve talibim. Allah nasip ederse 4. dönemde yine halkımızın yanında olmaya, onlarla birlikte iç içe olmaya devam edeceğiz” dedi.

Muhtar Adayı Mustafa Çağlayan konuşmasına şöyle devam etti;

‘’45 yaşındayım. 3 çocuğum var. 15 yıldır eşimle birlikte halkımın yanında oldum. Mahalle halkımız beni üzüntülerinde, sevinçlerinde her zaman yanlarında olan bir dost olarak gördüler. Bu da Beni çok mutlu etti. Mahallemizin sorunlarını yaşayan, bilen biri olarak 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde sürdürmekte olduğum muhtarlık görevimin bir 5 yıl daha devam ettirebilmek, sizlere yarım kalan hizmetlerimizi tamamlayabilmek için tekrar adayım ve oylarınıza talibim. Tatbiki bu göreve benim gibi birçok arkadaşımda talip olup aday olabilir. Bu görev halkın tercihi ve seçimiyle gelinen bir görevdir. Bizler hiçbir siyesi partinin altında değiliz. Bizler muhtarız ve Türkiye Cumhuriyetinde en önemli mühür muhtardadır. Bunu bilerek yine sizlere 7/24 hizmete hazır bir insan olarak karşınıza çıkıyorum. Herkese tek tek teşekkür ediyor ve desteklerinizi bekliyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.