whatsapp

Polis korona uygulaması yaptı

ASAYİŞ 12.09.2020 - 02:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Polis korona uygulaması yaptı

Görüntülü haber
Seydişehir Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri, korona virüs tedbirleri kapsamında maske ve trafik kontrolü yaptı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Seyyid Harun Bulvarında uygulama yaptı. İçişleri Bakanlığı'nın maske takma zorunluluğu ve korona virüs tedbirlerine yönelik denetimlerde İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ve toplum destekli polis ekipleri görev aldı. Uygulamada otomobiller ve toplu ulaşım araçları kontrol edilirken, araç içerisine yolcu kapasitelerine uyulup uyulmadığı, maske takılıp takılmadığı denetlendi. Sürücüler ve yolcular da bu konuda bilgilendirildi. Ekipler denetimlerin devam edeceğini belirtti.
Görüntülü haber

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri, korona virüs tedbirleri kapsamında maske ve trafik kontrolü yaptı.
Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Seyyid Harun Bulvarında uygulama yaptı. İçişleri Bakanlığı'nın maske takma zorunluluğu ve korona virüs tedbirlerine yönelik denetimlerde İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ve toplum destekli polis ekipleri görev aldı.
Uygulamada otomobiller ve toplu ulaşım araçları kontrol edilirken, araç içerisine yolcu kapasitelerine uyulup uyulmadığı, maske takılıp takılmadığı denetlendi. Sürücüler ve yolcular da bu konuda bilgilendirildi.
Ekipler denetimlerin devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.