whatsapp

Polisi, ilçe merkezinde denetim yaptı

ASAYİŞ 30.04.2020 - 01:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Polisi, ilçe merkezinde denetim yaptı

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik denetleme ve narkotik suçlarla mücadele ekipleri korona virüs önlemleri kapsamında ilçenin en işlek caddelerinde denetim yaptı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, denetim kapsamında en işlek caddelerin yanı sıra mahalle aralarında parklarda da birçok nokta da araçları didik aradı. Korona tedbirlerine uymayanlar uyarılırken sokağa çıkanları evlerine gönderdi. Şüpheli şahıslara yönelik Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolleri yapıldı. Trafik ve evrak, kimlik kontrolünün yapıldığı denetimlere, narkotik polis de destek verdi.  Emniyet görevlileri, uygulamayla huzur ve güven ortamının devamının sağlanması ve suç işleyebilecek kişilerin tespit edilerek önlenmesi, aranan kişilerin yakalanması, varsa suç delillerinin ele geçirilmesinin amaçlandığı belirtildi.

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik denetleme ve narkotik suçlarla mücadele ekipleri korona virüs önlemleri kapsamında ilçenin en işlek caddelerinde denetim yaptı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, denetim kapsamında en işlek caddelerin yanı sıra mahalle aralarında parklarda da birçok nokta da araçları didik aradı. Korona tedbirlerine uymayanlar uyarılırken sokağa çıkanları evlerine gönderdi. Şüpheli şahıslara yönelik Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolleri yapıldı.

Trafik ve evrak, kimlik kontrolünün yapıldığı denetimlere, narkotik polis de destek verdi. 

Emniyet görevlileri, uygulamayla huzur ve güven ortamının devamının sağlanması ve suç işleyebilecek kişilerin tespit edilerek önlenmesi, aranan kişilerin yakalanması, varsa suç delillerinin ele geçirilmesinin amaçlandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.