whatsapp

Polislere 'Kbrn' eğitimi

ASAYİŞ 16.10.2018 - 23:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Polislere 'Kbrn' eğitimi

Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından Seydişehir Emniyet Müdürlüğünde görevli personele biyolojik, radyoaktif ve nükleer (KBRN) tehlikeleri eğitimi düzenlendi. Merkez ilkokulu salonunda KBRN uzmanları Süleyman Uslu, Fatma Ökener, Ahmet Şimşek tarafından verildi. AFAD KBRN Uzmanlarından Süleyman Uslu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer maddelerin meydana getireceği tehlikelere karşı alınacak tedbirlerin anlatıldığını söyledi. Uslu, ’’Koruyucu elbise ve maskelerin nasıl kullanılması gerektiği gösterip, tehlikelere maruz kalınması durumunda uygulanacak ilk müdahale yöntemleri anlatıldı. Halkın sağlığının ve çevrenin korunması, can ve mal kaybının en aza indirilmesi için gerekli tedbirlerin alınması konularında eğitim verdik’’ dedi. Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, personeli adına uzmanlara teşekkür etti.

Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından Seydişehir Emniyet Müdürlüğünde görevli personele biyolojik, radyoaktif ve nükleer (KBRN) tehlikeleri eğitimi düzenlendi.

Merkez ilkokulu salonunda KBRN uzmanları Süleyman Uslu, Fatma Ökener, Ahmet Şimşek tarafından verildi.

AFAD KBRN Uzmanlarından Süleyman Uslu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer maddelerin meydana getireceği tehlikelere karşı alınacak tedbirlerin anlatıldığını söyledi.
Uslu, ’’Koruyucu elbise ve maskelerin nasıl kullanılması gerektiği gösterip, tehlikelere maruz kalınması durumunda uygulanacak ilk müdahale yöntemleri anlatıldı. Halkın sağlığının ve çevrenin korunması, can ve mal kaybının en aza indirilmesi için gerekli tedbirlerin alınması konularında eğitim verdik’’ dedi.

Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, personeli adına uzmanlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.