whatsapp

Protokol üyeleri şehitliği ziyaret etti

BELEDİYE 25.05.2020 - 02:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Protokol üyeleri şehitliği ziyaret etti

Seydişehir’de protokol üyeleri Akyol Mezarlıktaki şehitliği ziyaret etti.  Din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından dualar edildi.  Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal protokolün diğer üyeleri ziyaretinin ardından şehit ailelerinin evlerini tek tek ziyaret etti. Kaymakam Aydın Erdoğan, buruk bir ramazan bayram kutladıklarını ifade etti. Erdoğan, millet olarak şehitlerimize duyduğumuz minnet ve şükranlarımızı ifade etmek üzere şehitliği ziyaret ettiklerini söyledi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin de birliği, dirliği için aziz canlarını feda eden şehitlerimizin huzurundayız. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, bizlere emanet ettikleri ailelerine de sabır ve baş sağlığı diliyorum. ’dedi.

Seydişehir’de protokol üyeleri Akyol Mezarlıktaki şehitliği ziyaret etti. 

Din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından dualar edildi. 

Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal protokolün diğer üyeleri ziyaretinin ardından şehit ailelerinin evlerini tek tek ziyaret etti.

Kaymakam Aydın Erdoğan, buruk bir ramazan bayram kutladıklarını ifade etti.

Erdoğan, millet olarak şehitlerimize duyduğumuz minnet ve şükranlarımızı ifade etmek üzere şehitliği ziyaret ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin de birliği, dirliği için aziz canlarını feda eden şehitlerimizin huzurundayız. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, bizlere emanet ettikleri ailelerine de sabır ve baş sağlığı diliyorum. ’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.