whatsapp

PTT’ de vatandaşın kuyruk çilesi

SİVİL TOPLUM 15.09.2020 - 01:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

PTT’ de vatandaşın kuyruk çilesi

Konya’nın Seydişehir İlçesi PTT Şubesinde yeterli sayıda personel olmaması yüzünden uzun kuyruklar oluşması vatandaşları isyan ettiriyor. Vatandaş Mehmet Tekin, memur yetersizliğinden her gün kuyruk oluştuğunu kaydederek, elektrik parası yatırmak için saatlerce beklemek zorunda kaldığını söyledi. Tekin, " PTT'de memur yetersiz olduğu için yetiştirilemiyor. Bu yüzden benim gibi engelliler, yaşlılar saatlerce beklemek sorunda kalıyor. Bir an önce bu sorunun halledilmesi gerekiyor." dedi. 70 bin nüfuslu ilçede PTT’nin hizmette yetersiz kaldığını belirten vatandaş Hüseyin Uğuz, "Köyden ilçeye sabah erken saatlerde geliyorum. Erken sıraya girmek ve oluşacak kuyruklara yakalanmamak için uzun süre kuyrukta bekliyorum. Köyde işlerim de aksıyor. Yetkililerden yardım bekliyoruz" diye dert yandı. İsmini açıklamayan bir yetkili ise, Başta mektup, APS ve APG olmak üzere kargo, havale, on-line, maaş ödeme ve fatura alımı gibi birçok hizmeti birlikte veren PTT şubesinde acil memura ihtiyaç olduğunu belirterek yaşanan kuyruklar vatandaşı canından bezdirdiğini dile getirdi.

Konya’nın Seydişehir İlçesi PTT Şubesinde yeterli sayıda personel olmaması yüzünden uzun kuyruklar oluşması vatandaşları isyan ettiriyor.

Vatandaş Mehmet Tekin, memur yetersizliğinden her gün kuyruk oluştuğunu kaydederek, elektrik parası yatırmak için saatlerce beklemek zorunda kaldığını söyledi.

Tekin, " PTT'de memur yetersiz olduğu için yetiştirilemiyor. Bu yüzden benim gibi engelliler, yaşlılar saatlerce beklemek sorunda kalıyor. Bir an önce bu sorunun halledilmesi gerekiyor." dedi.

70 bin nüfuslu ilçede PTT’nin hizmette yetersiz kaldığını belirten vatandaş Hüseyin Uğuz, "Köyden ilçeye sabah erken saatlerde geliyorum. Erken sıraya girmek ve oluşacak kuyruklara yakalanmamak için uzun süre kuyrukta bekliyorum. Köyde işlerim de aksıyor. Yetkililerden yardım bekliyoruz" diye dert yandı.

İsmini açıklamayan bir yetkili ise, Başta mektup, APS ve APG olmak üzere kargo, havale, on-line, maaş ödeme ve fatura alımı gibi birçok hizmeti birlikte veren PTT şubesinde acil memura ihtiyaç olduğunu belirterek yaşanan kuyruklar vatandaşı canından bezdirdiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.