whatsapp

Ramazan etkinlikleri

BELEDİYE 19.05.2018 - 10:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ramazan etkinlikleri

Seydişehir Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında Milli İrade Meydanında ilahi konseri düzenledi.
Seyyid Harun İlahi grubunun seslendirdiği konserde vatandaşlar Ramazan ayının manevi ruhunu yaşadı. Vatandaşlarla bir konserde daha bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, meydanı dolduran herkese teşekkürlerini ifade etti. Programa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar zaman zaman ilahilere eşlik ederken hüzünlü ve duygusal anlar da yaşandı. Yaklaşık 2 saat süren konserde Hüsamettin Günay ve Süleyman Koyuncu birbirinden güzel ilahileri alandaki vatandaşlar için seslendirdi. Program sonrası Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilahi gurubuna plaket takdim etti.  Etkinliğe, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Müftü Kemal Demirel, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer, vatandaşlar katıldı.
Seydişehir Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında Milli İrade Meydanında ilahi konseri düzenledi.

Seyyid Harun İlahi grubunun seslendirdiği konserde vatandaşlar Ramazan ayının manevi ruhunu yaşadı.

Vatandaşlarla bir konserde daha bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, meydanı dolduran herkese teşekkürlerini ifade etti.

Programa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar zaman zaman ilahilere eşlik ederken hüzünlü ve duygusal anlar da yaşandı.

Yaklaşık 2 saat süren konserde Hüsamettin Günay ve Süleyman Koyuncu birbirinden güzel ilahileri alandaki vatandaşlar için seslendirdi. Program sonrası Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilahi gurubuna plaket takdim etti. 

Etkinliğe, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Müftü Kemal Demirel, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer, vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.