whatsapp

Rehabilitasyon merkezi dualarla açıldı

SAĞLIK 14.07.2018 - 23:43, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Rehabilitasyon merkezi dualarla açıldı

Özel Seydişehir Gelişim Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezinin açılışına Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar,Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış konuşmasında söz alan Özel   Seydişehir  Gelişim  Rehabilitasyon Merkezi  Kurucu Müdürü Ahmet  Yaşar Günay “Dünyanın  en kıymetli uğraşılarının başında insan eğitimi  gelmektedir. Bizde  bu eğitimin  en meşakkatli en fedakarlık isteyen alanı olan engelli bireylerin  eğitimi ile ilgilenen  bir  kurum  olarak hizmet   vermeye  başladık..   Son yıllarda   gerek Türkiye’de  genelinde   gerek ilçemizde  engelli bireye verilen ilgi toplumun gözünde üst noktalarda  yerini almaktadır.. Özel Seydişehir Gelişim Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi olarak bizlerde uzman ve profesyonel ekibimizle birlikte bu noktada Seydişehir ve bölge halkına hizmet vermeyi kendimize görev bilerek  çalışmalarımızı  yürütmeye   başladık. Merkezimiz yeni binamız ve fiziki şartlarımızın güzelliği ile birlikte zihinsel –bedensel –otistik ve öğrenme güçlüğü olmak üzere dört programda çalışma yapmaktadır.  ” dedi Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ise toplumda çok önemli görevler üstlenen Özel Eğitim kurumlarını  olduğunu  Özel Seydişehir Gelişim Özel Eğitim  Rehabilitasyon Merkezinin  bu  noktada  çok önemli  görev  ve sorumluluk anlayışı  hareket  ederek hizmet edeceğini söyledi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bölgeye hizmet edecek rehabilitasyon merkezinin hayırlı olmasını diledi. Kuranı Kerimden okunmasının ardından yapılan dua ile Alaylar 1 mahallesi okullar  bölgesinde   hizmet   verecek olan Özel Seydişehir Gelişim Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezini açılışı gerçekleşti.
Özel Seydişehir Gelişim Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezinin açılışına Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar,Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasında söz alan Özel   Seydişehir  Gelişim  Rehabilitasyon Merkezi  Kurucu Müdürü Ahmet  Yaşar Günay “Dünyanın  en kıymetli uğraşılarının başında insan eğitimi  gelmektedir. Bizde  bu eğitimin  en meşakkatli en fedakarlık isteyen alanı olan engelli bireylerin  eğitimi ile ilgilenen  bir  kurum  olarak hizmet   vermeye  başladık..   Son yıllarda   gerek Türkiye’de  genelinde   gerek ilçemizde  engelli bireye verilen ilgi toplumun gözünde üst noktalarda  yerini almaktadır.. Özel Seydişehir Gelişim Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi olarak bizlerde uzman ve profesyonel ekibimizle birlikte bu noktada Seydişehir ve bölge halkına hizmet vermeyi kendimize görev bilerek  çalışmalarımızı  yürütmeye   başladık. Merkezimiz yeni binamız ve fiziki şartlarımızın güzelliği ile birlikte zihinsel –bedensel –otistik ve öğrenme güçlüğü olmak üzere dört programda çalışma yapmaktadır.  ” dedi

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ise toplumda çok önemli görevler üstlenen Özel Eğitim kurumlarını  olduğunu  Özel Seydişehir Gelişim Özel Eğitim  Rehabilitasyon Merkezinin  bu  noktada  çok önemli  görev  ve sorumluluk anlayışı  hareket  ederek hizmet edeceğini söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bölgeye hizmet edecek rehabilitasyon merkezinin hayırlı olmasını diledi.

Kuranı Kerimden okunmasının ardından yapılan dua ile Alaylar 1 mahallesi okullar  bölgesinde   hizmet   verecek olan Özel Seydişehir Gelişim Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezini açılışı gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.