whatsapp

Rektör Şahin, demokrasi nöbetine katıldı

GÜNDEM 05.08.2016 - 11:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Rektör Şahin, demokrasi nöbetine katıldı

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Seydişehir belediye meydanında demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslendi.
Rektör Şahin , Türkiye’nin gelecek 20 yıllık süreçte çok şeylere gebe olduğunu ifade ederek özellikleri öne çıkararak hazırlıklı olunmasına dikkat çekti. İnsanlığın hikayesinin cennette yazıldığını belirten Şahin, bugünkü bilimin temeli Allahın insanlara gönderilen vahiyle atıldığını söyledi. Şahin sözlerine, ‘’ Milletimiz darbelerden özgüven kazandı. Hiç bir güç bu millete diz çöktüremez. Bu Millet devletine cumhuruna güvendi oyuna gelmedi. Eğer Sn Cumhurbaşkanımızı alardı Ülkemizde bir iç savaş çıkardı. Milletimiz vatanının kıymetini bilerek darbeye karşı mücadele vererek geleceğini kurtarmıştır. Millet, Devletini ve Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmadı. Bu aziz millet, bayrağına, toprağına iradesine ve vatanına canı pahasına sahip çıktı. Ülkemizin geleceğini karanlığa gömmek isteyen Fetöcü vatan hainlerine de dik duruşunu gösterdi. Bir daha bu üşkede darbe yapmaya kalkışamazlar.’’dedi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Tutal, Rektör Şahin’e tablo hediye etti.
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Seydişehir belediye meydanında demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslendi.

Rektör Şahin , Türkiye’nin gelecek 20 yıllık süreçte çok şeylere gebe olduğunu ifade ederek özellikleri öne çıkararak hazırlıklı olunmasına dikkat çekti.

İnsanlığın hikayesinin cennette yazıldığını belirten Şahin, bugünkü bilimin temeli Allahın insanlara gönderilen vahiyle atıldığını söyledi.

Şahin sözlerine, ‘’ Milletimiz darbelerden özgüven kazandı. Hiç bir güç bu millete diz çöktüremez. Bu Millet devletine cumhuruna güvendi oyuna gelmedi. Eğer Sn Cumhurbaşkanımızı alardı Ülkemizde bir iç savaş çıkardı. Milletimiz vatanının kıymetini bilerek darbeye karşı mücadele vererek geleceğini kurtarmıştır. Millet, Devletini ve Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmadı. Bu aziz millet, bayrağına, toprağına iradesine ve vatanına canı pahasına sahip çıktı. Ülkemizin geleceğini karanlığa gömmek isteyen Fetöcü vatan hainlerine de dik duruşunu gösterdi. Bir daha bu üşkede darbe yapmaya kalkışamazlar.’’dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Tutal, Rektör Şahin’e tablo hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.