whatsapp

Rektör Şahin’den emniyet müdürü Özdemir’e ziyaret

ASAYİŞ 08.05.2020 - 14:43, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Rektör Şahin’den emniyet müdürü Özdemir’e ziyaret

Konya Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Seydişehir Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’i ziyaret etti. Rektör Şahin, Seydişehir Emniyeti ile öteden bu yana süren uyumlu çalışmaların devam edeceğini söyledi. Üniversite ve korona virüs hakkında bilgi veren Rektör Şahin, “ Her iki kurumun, işbirliği içerisinde yürüttüğü çalışmalar devam edecek. Sayın Müdürümüze çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdemir, Rektör Şahin’e teşekkür ederek iyi dileklerini sundu.

Konya Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Seydişehir Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’i ziyaret etti.

Rektör Şahin, Seydişehir Emniyeti ile öteden bu yana süren uyumlu çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Üniversite ve korona virüs hakkında bilgi veren Rektör Şahin, “ Her iki kurumun, işbirliği içerisinde yürüttüğü çalışmalar devam edecek. Sayın Müdürümüze çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdemir, Rektör Şahin’e teşekkür ederek iyi dileklerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.