whatsapp

Ressam Yavuz, Antalya’da Cumhuriyet Sergisi Açtı

KÜLTÜR - SANAT 15.10.2017 - 12:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ressam Yavuz, Antalya’da Cumhuriyet Sergisi Açtı

Seydişehirli Ressam Zübeyde Özsoy Yavuz, Antalya’da Cumhuriyetin kuruluşunun 94’ cü yılına özel sergi açtı.
Kepez Belediyesi Mimar Sinan Kongre Merkezinde Ressam Zübeyde Özsoy Yavuz’un küratörlüğünü üstlendiği serginin açılışını kesen Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, sanatın önemine dikkat çekerek sanatçıyı tebrik etti. Gelecek senelerde de birlikte buluşmak dileğini dile getiren Tütüncü, Belediye Başkanı olarak sanatsal faaliyetlerin çoğalması için her zaman destek verdiğini söyledi. Katılımcılara teşekkür eden Ressam Zübeyde Özsoy Yavuz sergiyi düzenlenmesindeki amacın Cumhuriyet 'in kuruluşunu kutlamak adına; 29 Ekim 1923 ten bu yana, her sene olduğu gibi, bu senede aynı coşkuyu yaşamak ve yaşatmak; için hazırlandığını kaydetti. Sergi açılışına Belediye Başkanı hakan Tütüncü’nün yanı sıra sanatseverler ve Seydişehirliler katıldı. Cumhuriyetin kuruluşunun 94 cü yılına özel hazırlanan 94 eserin sergilendiği sergi 31 Ekim tarihine kadar gezilebilecek.
Seydişehirli Ressam Zübeyde Özsoy Yavuz, Antalya’da Cumhuriyetin kuruluşunun 94’ cü yılına özel sergi açtı.

Kepez Belediyesi Mimar Sinan Kongre Merkezinde Ressam Zübeyde Özsoy Yavuz’un küratörlüğünü üstlendiği serginin açılışını kesen Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, sanatın önemine dikkat çekerek sanatçıyı tebrik etti.

Gelecek senelerde de birlikte buluşmak dileğini dile getiren Tütüncü, Belediye Başkanı olarak sanatsal faaliyetlerin çoğalması için her zaman destek verdiğini söyledi.
Katılımcılara teşekkür eden Ressam Zübeyde Özsoy Yavuz sergiyi düzenlenmesindeki amacın Cumhuriyet 'in kuruluşunu kutlamak adına; 29 Ekim 1923 ten bu yana, her sene olduğu gibi, bu senede aynı coşkuyu yaşamak ve yaşatmak; için hazırlandığını kaydetti.

Sergi açılışına Belediye Başkanı hakan Tütüncü’nün yanı sıra sanatseverler ve Seydişehirliler katıldı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 94 cü yılına özel hazırlanan 94 eserin sergilendiği sergi 31 Ekim tarihine kadar gezilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.