whatsapp

Rögar kapakları çalındı

ASAYİŞ 09.09.2018 - 14:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Rögar kapakları çalındı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde cadde ve sokaklardaki rögar kapakları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı. Seydişehir Belediyesi Fen Müdürü İsa Çiftçi, ekiplerin ilçedeki cadde ve sokakları her gün gezerek eksik rögar kapağı araştırması yaptıklarını söyledi. Pınarbaşı ve Alaylar Mahallesinde yaşanan vakaları İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi verildiğini kaydeden Çiftçi, ‘’25 civarında rögar kapaklarının çalındığını tespit ettik. Polis tarafından da çalışma başlatıldı. Çalınanların yerine yeni kapak yerleştirene kadar sürücülerimizden ve vatandaştan dikkatli olmalarını istiyoruz. Ayrıca vatandaşımız rögar kapağı olmayan bir yer görürlerse bize bildirim yapabilir. Kapakların parasal değerinin önemi yok. Ama Kapakları çalanlar insan canını hiçe sayıyor." dedi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde cadde ve sokaklardaki rögar kapakları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.

Seydişehir Belediyesi Fen Müdürü İsa Çiftçi, ekiplerin ilçedeki cadde ve sokakları her gün gezerek eksik rögar kapağı araştırması yaptıklarını söyledi.

Pınarbaşı ve Alaylar Mahallesinde yaşanan vakaları İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi verildiğini kaydeden Çiftçi, ‘’25 civarında rögar kapaklarının çalındığını tespit ettik. Polis tarafından da çalışma başlatıldı. Çalınanların yerine yeni kapak yerleştirene kadar sürücülerimizden ve vatandaştan dikkatli olmalarını istiyoruz. Ayrıca vatandaşımız rögar kapağı olmayan bir yer görürlerse bize bildirim yapabilir. Kapakların parasal değerinin önemi yok. Ama Kapakları çalanlar insan canını hiçe sayıyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.