whatsapp

Saadet Partisi 7. Olağan kongresi yapıldı

SİYASET 03.04.2021 - 01:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Saadet Partisi 7. Olağan kongresi yapıldı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Saadet Partisi 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.  Belediye düğün salonunda gerçekleşen kongreye 20- 21. Dönem Milletvekillerinden Veysel Candan İl Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Büyükyılmaz, Çevre ilçe siyasi partilerin ilçe başkanları katıldı. İstiklal Marşı ile başlayan kongreye 3. dönemdir başkanlık yapan Hayri Yılmaz aday olmadı. Tek listeyle girilen oylamada iş adamı Harun Erkan ilçe başkanlığına seçildi. 20- 21. Dönem Milletvekillerinden Veysel Candan konuşmasında, "Milletin oyu ile gelinen yerler millete aittir. Bu emanete ihanet etmememiz lazım, çok iyi korumamız lazım. Gitmek gerektiği zamanda gitmek lazım. 100 yıla yakın bir Cumhuriyetimiz var. Çok sıkıntılar yaşadık ve yaşıyoruz. Devlet idare etmenin birinci amacı o ülkede yaşayanların refah ve mutluluğunu sağlayıp daha iyi şartlarda yaşatmaktır. İşte siyasi partilerde bunun için vardır. Bu yarışa haram ve hile katmadan ismindeki değerlere sahip olması lazım" dedi. Konuşmaların ardından Tek liste ile gidilen kongrede Başkanlığa Harun Erkan seçildi. Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Yılmaz Koç, Hayri Yılmaz, Abdulkadir Girgin, Adem Kara, Mevlüt Çelik, İsmail Tarman, Mehmet Ali Ekmekci, Fatih Arık, İsmet Erkan, Hasan Kara seçildi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Saadet Partisi 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. 

Belediye düğün salonunda gerçekleşen kongreye 20- 21. Dönem Milletvekillerinden Veysel Candan İl Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Büyükyılmaz, Çevre ilçe siyasi partilerin ilçe başkanları katıldı.
İstiklal Marşı ile başlayan kongreye 3. dönemdir başkanlık yapan Hayri Yılmaz aday olmadı. Tek listeyle girilen oylamada iş adamı Harun Erkan ilçe başkanlığına seçildi.

20- 21. Dönem Milletvekillerinden Veysel Candan konuşmasında, "Milletin oyu ile gelinen yerler millete aittir. Bu emanete ihanet etmememiz lazım, çok iyi korumamız lazım. Gitmek gerektiği zamanda gitmek lazım. 100 yıla yakın bir Cumhuriyetimiz var. Çok sıkıntılar yaşadık ve yaşıyoruz. Devlet idare etmenin birinci amacı o ülkede yaşayanların refah ve mutluluğunu sağlayıp daha iyi şartlarda yaşatmaktır. İşte siyasi partilerde bunun için vardır. Bu yarışa haram ve hile katmadan ismindeki değerlere sahip olması lazım" dedi.

Konuşmaların ardından Tek liste ile gidilen kongrede Başkanlığa Harun Erkan seçildi. Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Yılmaz Koç, Hayri Yılmaz, Abdulkadir Girgin, Adem Kara, Mevlüt Çelik, İsmail Tarman, Mehmet Ali Ekmekci, Fatih Arık, İsmet Erkan, Hasan Kara seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.