whatsapp

Saadet Partisi Bölge Divan toplantısı yapıldı

SİYASET 15.02.2017 - 10:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Saadet Partisi Bölge Divan toplantısı yapıldı

Saadet Partisi (SP) Seydişehir, Akviran, Ahırlı, Yalıhüyük Bölge Divan toplantısı gerçekleştirildi.
Seydişehir SP ilçe teşkilatında yapılan toplantıda,  İlçe Başkanı Hayri Yılmaz, meclis divan çalışmalarıyla ilgili sunum yaptı. Saadet Partisi Seydişehir Yılmaz, seçim çalışmaları hakkında strateji belirlediklerini ifade etti. Konya SP İl Başkan Yardımcısı Yavuz Aydın, ilk defa bölge teşkilatlar toplantısı yapıldığını söyledi. Türkiye'nin içerisinde bulunduğu zorlu duruma dikkat çeken Aydın, şöyle konuştu: 'Yaşanabilir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve sonrasında yeni bir dünya idealine ulaşabilmek için kadrolar yetiştireceğiz. Türkiye’nin en hayırlı hareketi olan Milli Görüş Hareketi’nin tek siyasi temsilcisi Saadet Partisi’nin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Türkiye’nin teminatı olacaktır.' Toplantı, dilek ve temennilerle sona erdi.
Saadet Partisi (SP) Seydişehir, Akviran, Ahırlı, Yalıhüyük Bölge Divan toplantısı gerçekleştirildi.

Seydişehir SP ilçe teşkilatında yapılan toplantıda,  İlçe Başkanı Hayri Yılmaz, meclis divan çalışmalarıyla ilgili sunum yaptı. Saadet Partisi Seydişehir Yılmaz, seçim çalışmaları hakkında strateji belirlediklerini ifade etti.
Konya SP İl Başkan Yardımcısı Yavuz Aydın, ilk defa bölge teşkilatlar toplantısı yapıldığını söyledi.
Türkiye'nin içerisinde bulunduğu zorlu duruma dikkat çeken Aydın, şöyle konuştu:
'Yaşanabilir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve sonrasında yeni bir dünya idealine ulaşabilmek için kadrolar yetiştireceğiz. Türkiye’nin en hayırlı hareketi olan Milli Görüş Hareketi’nin tek siyasi temsilcisi Saadet Partisi’nin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Türkiye’nin teminatı olacaktır.'
Toplantı, dilek ve temennilerle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.