whatsapp

Saadet Partisi'nden Çanakkale zaferi mesajı

SİYASET 18.03.2021 - 11:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Saadet Partisi'nden Çanakkale zaferi mesajı

Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Hayri Yılmaz Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Açıklamasında Yılmaz "Bağımsızlık mücadelemizde ayrı bir anlamı olan, Çanakkale Geçilmez’ sözünü tarihe altın harflerle yazdıran, kahramanlığın destanı olan Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz." dedi İnancın zaferde ki önemine değinen Yılmaz "Milletimizin birliğinin ve bütünlüğünün en manidar simgelerinden biri olan Çanakkale Zaferi bir azmin ve inancın zaferidir." dedi. Ecdadın emanetine sahip çıkmanın vazifeleri olduğuna değinen Yılmaz" Çanakkale’de, vatanı uğruna canlarını ortaya koyarak imkânsızı başaran binlerce isimsiz kahramanımız ilelebet milletimizin gönlünde yaşamaya devam edecektir. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde devretmektir. “dedi. Son olarak şehitleri de rahmetle yâd eden Yılmaz" Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde  ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum." dedi.

Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Hayri Yılmaz Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Açıklamasında Yılmaz "Bağımsızlık mücadelemizde ayrı bir anlamı olan, Çanakkale Geçilmez’ sözünü tarihe altın harflerle yazdıran, kahramanlığın destanı olan Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz." dedi
İnancın zaferde ki önemine değinen Yılmaz "Milletimizin birliğinin ve bütünlüğünün en manidar simgelerinden biri olan Çanakkale Zaferi bir azmin ve inancın zaferidir." dedi.
Ecdadın emanetine sahip çıkmanın vazifeleri olduğuna değinen Yılmaz" Çanakkale’de, vatanı uğruna canlarını ortaya koyarak imkânsızı başaran binlerce isimsiz kahramanımız ilelebet milletimizin gönlünde yaşamaya devam edecektir. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde devretmektir. “dedi.
Son olarak şehitleri de rahmetle yâd eden Yılmaz" Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde  ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.