whatsapp

Saadet Partisi’nden esnaf gezisi

SİYASET 27.03.2019 - 03:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Saadet Partisi’nden esnaf gezisi

31 Mart yerel seçimler için sahaya inen Saadet Partisi Seydişehir ilçe teşkilatı esnaf ziyaretinde bulundu. SP Belediye Başkan Adayı Raşit Nergiz ve İlçe Başkanı Hayri Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri seçim çalışmalarına katılarak esnafı iş yerinde ziyaret ederek, destek istediler. Esnafın sorunlarını dinlediler.   Belediye Başkan adayı Raşit Nergiz, Saadet Partisi ülkenin geleceği için, insanların refah içerisinde bir yaşam sürmeleri için vatandaşların oylarına talip olduklarını ifade etti. Geçmişte Refah Yol Hükümetinin bu ülke insanlarının yüzlerini güldürdüğünü kaydeden Nergiz, ‘’O dönemden bu yana bir bakın insanımızın yüzü gülmüyor. Kredi kartı borçlusu olmuş, ürününü üretebilmek için sarf ettiği elektriğinin bedelini ödeyememiş icra kapılarına düşmüş, Memur ve işçi aldığı maaşı ile evini geçindiremeyip ek iş yapmak durumunda kalmış. Allah’ın izniyle Saadet Partisi Milli Görüşü temsil eden tek siyasi parti olarak bu ülkeye yeniden saadeti, refahı getirecek. Bu yerel seçimde sizlerden destek istiyoruz’’ diye konuştu.

31 Mart yerel seçimler için sahaya inen Saadet Partisi Seydişehir ilçe teşkilatı esnaf ziyaretinde bulundu.

SP Belediye Başkan Adayı Raşit Nergiz ve İlçe Başkanı Hayri Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri seçim çalışmalarına katılarak esnafı iş yerinde ziyaret ederek, destek istediler. Esnafın sorunlarını dinlediler.  
Belediye Başkan adayı Raşit Nergiz, Saadet Partisi ülkenin geleceği için, insanların refah içerisinde bir yaşam sürmeleri için vatandaşların oylarına talip olduklarını ifade etti.

Geçmişte Refah Yol Hükümetinin bu ülke insanlarının yüzlerini güldürdüğünü kaydeden Nergiz, ‘’O dönemden bu yana bir bakın insanımızın yüzü gülmüyor. Kredi kartı borçlusu olmuş, ürününü üretebilmek için sarf ettiği elektriğinin bedelini ödeyememiş icra kapılarına düşmüş, Memur ve işçi aldığı maaşı ile evini geçindiremeyip ek iş yapmak durumunda kalmış. Allah’ın izniyle Saadet Partisi Milli Görüşü temsil eden tek siyasi parti olarak bu ülkeye yeniden saadeti, refahı getirecek. Bu yerel seçimde sizlerden destek istiyoruz’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.