whatsapp

Saadet Partisinden "Sesiniz olalım!" kampanyası

SİYASET 19.04.2021 - 12:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Saadet Partisinden "Sesiniz olalım!" kampanyası

Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı vatandaşların sorunları için takip merkezi oluşturdu. Soru ve Sorunlarınızı Bize İletin Sesiniz Olalım" sloganıyla yola çıktıklarını belirten İlçe Başkanı Harun Erkan, "Pandemi nedeniyle insanımız ile yüz yüze buluşma ve konuşma imkânımız azaldı. Özellikle içerisinde bulunduğumuz günlerde vakaların yüksek bir seyirde artışının devam etmesi nedeniyle vatandaşlarımızın sorunlarından ve düşüncelerinden dijital bir form ile haberdar olmak istiyoruz. Form aracılığıyla ulaşan bilgiler üzerine politika geliştirmek ve vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek istiyoruz. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin sorunlarını, dileklerini paylaşabilecekleri dijital dilek formumuzu doldurmaya davet ediyoruz. Formumuza Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığımızın Facebook, İnstagram, Twitter hesaplarından ulaşabilirsiniz. " açıklamasında bulundu.

Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı vatandaşların sorunları için takip merkezi oluşturdu.
Soru ve Sorunlarınızı Bize İletin Sesiniz Olalım" sloganıyla yola çıktıklarını belirten İlçe Başkanı Harun Erkan, "Pandemi nedeniyle insanımız ile yüz yüze buluşma ve konuşma imkânımız azaldı. Özellikle içerisinde bulunduğumuz günlerde vakaların yüksek bir seyirde artışının devam etmesi nedeniyle vatandaşlarımızın sorunlarından ve düşüncelerinden dijital bir form ile haberdar olmak istiyoruz. Form aracılığıyla ulaşan bilgiler üzerine politika geliştirmek ve vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek istiyoruz. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin sorunlarını, dileklerini paylaşabilecekleri dijital dilek formumuzu doldurmaya davet ediyoruz. Formumuza Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığımızın Facebook, İnstagram, Twitter hesaplarından ulaşabilirsiniz. " açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.