whatsapp

Saçlarınız bu karışımla uzayacak!

SAĞLIK 24.04.2018 - 02:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Saçlarınız bu karışımla uzayacak!

Saç çıkartan bal yumurta muz karışımı ile doktorları bile şaşırtacak derecede saçlarınız tekrar çıkacak.
Herkes güçlü, güzel ve sağlıklı saçlara sahip olmak ister. Size tarif edeceğimiz bu doğal tedavi yöntemi ile bu gerçek olacak. Saçlarınızın dökülmesini önlemek için bir servet harcamanız gerek yok. Bu muhteşem doğal kür ile bunu yapabilirsiniz. Ortalama 50-100 tel saç dökülmesi normal kabul edilir fakat daha fazlası sizi kelliğe götürür. İşte biz bu tarif ile fazlasını engelliyoruz. Üstelik doğal yöntemler ile. Saç dökülmesine karşı tarif: Yarım muz 2 çorba kaşığı zeytinyağı Yumurta sarısı (1 tane) 1 çorba kaşığı organik bal Doğal saç dökülmesi tarifi: Bir kaba zeytinyağını dökün, üzerine balı ve yumurtayı koyup karıştırın. Daha sonra muzu ezerek içine ekleyin. Hepsini karıştırın homojen olana kadar. Kafa derinize bu karışımı sürün ve sıcak tutmak için alüminyum folyo ile sarın. Bu şekilde 1 ya da 2 saat boyunca bekleyin, bu işlemi yaz aylarında yapmak sizin için daha kolay olacaktır.
Saç çıkartan bal yumurta muz karışımı ile doktorları bile şaşırtacak derecede saçlarınız tekrar çıkacak.

Herkes güçlü, güzel ve sağlıklı saçlara sahip olmak ister. Size tarif edeceğimiz bu doğal tedavi yöntemi ile bu gerçek olacak. Saçlarınızın dökülmesini önlemek için bir servet harcamanız gerek yok. Bu muhteşem doğal kür ile bunu yapabilirsiniz.

Ortalama 50-100 tel saç dökülmesi normal kabul edilir fakat daha fazlası sizi kelliğe götürür. İşte biz bu tarif ile fazlasını engelliyoruz. Üstelik doğal yöntemler ile.

Saç dökülmesine karşı tarif:

Yarım muz
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Yumurta sarısı (1 tane)
1 çorba kaşığı organik bal

Doğal saç dökülmesi tarifi:

Bir kaba zeytinyağını dökün, üzerine balı ve yumurtayı koyup karıştırın. Daha sonra muzu ezerek içine ekleyin. Hepsini karıştırın homojen olana kadar. Kafa derinize bu karışımı sürün ve sıcak tutmak için alüminyum folyo ile sarın. Bu şekilde 1 ya da 2 saat boyunca bekleyin, bu işlemi yaz aylarında yapmak sizin için daha kolay olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.