whatsapp

Sağlık hizmetleri derneğinde görev değişimi

SİVİL TOPLUM 24.12.2019 - 16:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sağlık hizmetleri derneğinde görev değişimi

Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin ikinci olağan genel kurulu yapıldı. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanlığı’na Mevlüt Mızrak seçildi. Kuruluşundan bugüne kadar Seydişehir Devlet Hastanesi ve sağlık alanına pek çok katkılarda bulunan dernek yeni yönetimiyle faaliyetlerine devam edecek. Yeni yönetim belli oldu Yapılan genel kurulda; dernek başkanlığına Mevlüt Mızrak seçilirken, yönetim kurulu üyeleri ise Abdullah Ağılcı, Mehmet Gökalp, Ömer Ali Yalçın ve Hüseyin Sarı oldu. Genel kurulda konuşan Dernek Başkanı Mevlüt Mızrak, “Kurucu başkanımız Dr. Emin Çintaş hocamız başta olmak üzere, derneğimizin kuruluşunda büyük emekleri olan eski Başhekimimiz Dr. Fatih Altıntepe’ye, Hastane Müdürümüz Abdullah Ağılcı’ya, son üç yıldır başkanlığımızı yürüten Keramettin Balcı kardeşimize ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Biz bugün devraldığımız hizmet bayrağını daha ileriye taşımanın gayreti içiresinde olacağız.” dedi. Bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz Hastane yönetimi ile birlikte el ele vererek Seydişehir Devlet Hastanesi’nde ihtiyaç duyulacak her türlü cihaz alımı ve tadilat tamirat konularına ağırlık vereceklerini kaydeden Mızrak, “Bugüne kadar derneğimize destek veren tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. Az çok demeden derneğimize olan katkılarıyla hastanemizde ihtiyaç duyulan tıbbi cihazlarımızın alımını gerçekleştirdik. Yine bu bağışlarla diş polikliniğimizin tadilat ve tamiratını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Yeni dönemde de hep birlikte el ele vererek başta hastanemiz olmak üzere ilçemizin sağlık alanında ihtiyaç duyacağı her türlü konuda yanlarında olacak maddi ve manevi destek olacağız.” diye konuştu.

Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin ikinci olağan genel kurulu yapıldı.

Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanlığı’na Mevlüt Mızrak seçildi.

Kuruluşundan bugüne kadar Seydişehir Devlet Hastanesi ve sağlık alanına pek çok katkılarda bulunan dernek yeni yönetimiyle faaliyetlerine devam edecek.

Yeni yönetim belli oldu

Yapılan genel kurulda; dernek başkanlığına Mevlüt Mızrak seçilirken, yönetim kurulu üyeleri ise Abdullah Ağılcı, Mehmet Gökalp, Ömer Ali Yalçın ve Hüseyin Sarı oldu.

Genel kurulda konuşan Dernek Başkanı Mevlüt Mızrak, “Kurucu başkanımız Dr. Emin Çintaş hocamız başta olmak üzere, derneğimizin kuruluşunda büyük emekleri olan eski Başhekimimiz Dr. Fatih Altıntepe’ye, Hastane Müdürümüz Abdullah Ağılcı’ya, son üç yıldır başkanlığımızı yürüten Keramettin Balcı kardeşimize ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Biz bugün devraldığımız hizmet bayrağını daha ileriye taşımanın gayreti içiresinde olacağız.” dedi.

Bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz

Hastane yönetimi ile birlikte el ele vererek Seydişehir Devlet Hastanesi’nde ihtiyaç duyulacak her türlü cihaz alımı ve tadilat tamirat konularına ağırlık vereceklerini kaydeden Mızrak, “Bugüne kadar derneğimize destek veren tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. Az çok demeden derneğimize olan katkılarıyla hastanemizde ihtiyaç duyulan tıbbi cihazlarımızın alımını gerçekleştirdik. Yine bu bağışlarla diş polikliniğimizin tadilat ve tamiratını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Yeni dönemde de hep birlikte el ele vererek başta hastanemiz olmak üzere ilçemizin sağlık alanında ihtiyaç duyacağı her türlü konuda yanlarında olacak maddi ve manevi destek olacağız.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.