whatsapp

Sağlık Müdürü Koç, hastaneyi inceledi

SAĞLIK 20.10.2018 - 16:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sağlık Müdürü Koç, hastaneyi inceledi

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç Hastaneyi ziyaret etti. Kamu Hastaneleri Hizmetleri başkanı Prof. Dr. Kadir Durgut, Acil Sağlık Hizmetleri başkanı Dr. Ahmet Ergin, Halk Sağlığı Hizmetleri başkanı Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ ve Destek ve İdari Hizmetler başkanı Gökhan Arıcan'ın da hazır bulunduğu ziyarette hastane başhekimi Op. Dr. Seyit Ali Deniz ve diğer hastane idarecilerimiz İl Sağlık Müdürümüz ve ekibine eşlik etti. İl Sağlık Müdürü, hastanenin genel durumu, sorunları ve yapılması planlanan değişiklikler hakkında hastane yöneticilerimizden bilgi aldıktan sonra hastane hizmet alanlarını gezerek yerinde incelemelerde bulundu. Hastane çalışanlarını ve hasta yakınlarının sorunlarını ve taleplerini dinleyen İl Sağlık Müdürü Koç, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da küçük büyük her bir sorunun çözümü noktasında gereken bütün adımların atılacağını söyledi.

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç Hastaneyi ziyaret etti.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri başkanı Prof. Dr. Kadir Durgut, Acil Sağlık Hizmetleri başkanı Dr. Ahmet Ergin, Halk Sağlığı Hizmetleri başkanı Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ ve Destek ve İdari Hizmetler başkanı Gökhan Arıcan'ın da hazır bulunduğu ziyarette hastane başhekimi Op. Dr. Seyit Ali Deniz ve diğer hastane idarecilerimiz İl Sağlık Müdürümüz ve ekibine eşlik etti.

İl Sağlık Müdürü, hastanenin genel durumu, sorunları ve yapılması planlanan değişiklikler hakkında hastane yöneticilerimizden bilgi aldıktan sonra hastane hizmet alanlarını gezerek yerinde incelemelerde bulundu. Hastane çalışanlarını ve hasta yakınlarının sorunlarını ve taleplerini dinleyen İl Sağlık Müdürü Koç, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da küçük büyük her bir sorunun çözümü noktasında gereken bütün adımların atılacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.