whatsapp

Sağlık Sen’den basın bildirisi

SİVİL TOPLUM 10.04.2020 - 17:24, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sağlık Sen’den basın bildirisi

08.04.2020 Tarihinde Acil Servis Sağlık Çalışanlarının Bağlı bulundukları sendikadan istifa ettikleri, gerekçe olarak sendikalarına değil Acil Servisteki çalışma şartlarının adil olmadığı belirtip idareciler tepki olarak Sendikalarından istifa ettiklerin Seydişehir’imizin değerli basınına bildirmişlerdir. Seydişehir acil servisinde salgından önce çalışan, 5 arkadaşımıza rahatsızlıklarından dolayı idari izin verilmiş, idari izne çıkan arkadaşlarımızın yerine 7 kişi görevlendirilerek salgından evvelki kişi sayısına iki personel daha ilave edilmiştir. Hastanemiz acil Servisinde, Ocak ayı hasta muayene ortalaması 362 Şubat ayı hasta muayene ortalaması 337 Mart ayı hasta muayene ortalaması253 Nisan ayı Hasta muayene ortalaması 128 olarak resmi kayıtlarda mevcuttur. 21. iş günü çalışan arkadaşlarıma idare tarafından 2 gün idari izin verilerek çalışma gün sayısı 19 güne indirilmiştir. Seydişehir Sağlık Sen olarak Bu salgının duyulduğu 01.Oçak 2020 tarihiden bu tarafa Seydişehir de üye istifa çalışması yapmıyoruz, Anadolu’da güzel bir söz vardır, mahalle yanarken saç tarama derine düşülmez diye, Şu an sadece ben ve arkadaşlarım bu salgın belasından ülkemizin kurtulması amacı ile ne kadarına gücümüz yetiyorsa Sendikamıza üye olsun olmasın tüm sağlıkçılarla onların sorunlarıyla, Sağlık Bakanlığının bünyesinde üvey evlat muamelesi gören İşçi Statüsünde olan Temizlik Güvenlik Veri Elamanlarının sıkıntılarıyla gücümüz yettiği kadar ilgilenmeye çalışıyoruz, Bu aşamada İdareciler hakkında dışarı ya yanlış bilgi sızdırma, Koruyucu ekipman verilmiyor diye yanlış bilgi verme idareciler hakkında devletin bakanı bürokratı hakkında, sosyal medyada hakarete varan paylaşımlar, yapma, basını yanlış bilgilendirme 657 devlet memurları ile ilgili kanunlarda karşılığı bellidir.  Acil servisteki 3,4 kendini bilmezin baskılarıyla istifa eden arkadaşlarımız bu tür idari aleyhine paylaşımların şahsi husumetlerinden kaynaklı olduğunu düşünerek bazıları istifalarını dilek çe vererek geri çekmişlerdir.  Bu asılsız bilgi ve sosyal medyada yapılan asılsız paylaşımların muhatabı İl Sağlık müdürlüğü, Seydişehir İlçe Sağlık müdürü ve Hastane idarecileridir. Haklarında yapılan bu asılsız iftiraları basına bilgi verenleri sosyal medyada Devletin bürokratına Bakanına Hakaret edenler hakkında suç duyurusunda bulunmak soruşturma açtırmak kendilerinin tasarrufundadır. Ülkemizin Bu zor günlerde Görevlerinin başında Çalışan Sağlıkçı, Asker, polis ve diğer personellerimizi Ve tüm kamu ve özelde görevleri başında olanları, onlara dualarıyla destek olan milletimizi ve devletimi ‘zi seviyoruz. Seydişehir Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Sağlık- Sen İlçe Temsilcisi / Osman Gök

08.04.2020 Tarihinde Acil Servis Sağlık Çalışanlarının Bağlı bulundukları sendikadan istifa ettikleri, gerekçe olarak sendikalarına değil Acil Servisteki çalışma şartlarının adil olmadığı belirtip idareciler tepki olarak Sendikalarından istifa ettiklerin Seydişehir’imizin değerli basınına bildirmişlerdir. Seydişehir acil servisinde salgından önce çalışan, 5 arkadaşımıza rahatsızlıklarından dolayı idari izin verilmiş, idari izne çıkan arkadaşlarımızın yerine 7 kişi görevlendirilerek salgından evvelki kişi sayısına iki personel daha ilave edilmiştir.

Hastanemiz acil Servisinde,

Ocak ayı hasta muayene ortalaması 362

Şubat ayı hasta muayene ortalaması 337

Mart ayı hasta muayene ortalaması253

Nisan ayı Hasta muayene ortalaması 128 olarak resmi kayıtlarda mevcuttur.

21. iş günü çalışan arkadaşlarıma idare tarafından 2 gün idari izin verilerek çalışma gün sayısı 19 güne indirilmiştir.

Seydişehir Sağlık Sen olarak Bu salgının duyulduğu 01.Oçak 2020 tarihiden bu tarafa Seydişehir de üye istifa çalışması yapmıyoruz, Anadolu’da güzel bir söz vardır, mahalle yanarken saç tarama derine düşülmez diye, Şu an sadece ben ve arkadaşlarım bu salgın belasından ülkemizin kurtulması amacı ile ne kadarına gücümüz yetiyorsa Sendikamıza üye olsun olmasın tüm sağlıkçılarla onların sorunlarıyla, Sağlık Bakanlığının bünyesinde üvey evlat muamelesi gören İşçi Statüsünde olan Temizlik Güvenlik Veri Elamanlarının sıkıntılarıyla gücümüz yettiği kadar ilgilenmeye çalışıyoruz,

Bu aşamada İdareciler hakkında dışarı ya yanlış bilgi sızdırma, Koruyucu ekipman verilmiyor diye yanlış bilgi verme idareciler hakkında devletin bakanı bürokratı hakkında, sosyal medyada hakarete varan paylaşımlar, yapma, basını yanlış bilgilendirme 657 devlet memurları ile ilgili kanunlarda karşılığı bellidir.

 Acil servisteki 3,4 kendini bilmezin baskılarıyla istifa eden arkadaşlarımız bu tür idari aleyhine paylaşımların şahsi husumetlerinden kaynaklı olduğunu düşünerek bazıları istifalarını dilek çe vererek geri çekmişlerdir.

 Bu asılsız bilgi ve sosyal medyada yapılan asılsız paylaşımların muhatabı İl Sağlık müdürlüğü, Seydişehir İlçe Sağlık müdürü ve Hastane idarecileridir. Haklarında yapılan bu asılsız iftiraları basına bilgi verenleri sosyal medyada Devletin bürokratına Bakanına Hakaret edenler hakkında suç duyurusunda bulunmak soruşturma açtırmak kendilerinin tasarrufundadır.

Ülkemizin Bu zor günlerde Görevlerinin başında Çalışan Sağlıkçı, Asker, polis ve diğer personellerimizi Ve tüm kamu ve özelde görevleri başında olanları, onlara dualarıyla destek olan milletimizi ve devletimi ‘zi seviyoruz. Seydişehir Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sağlık- Sen İlçe Temsilcisi / Osman Gök

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.