whatsapp

Sağlık senden açıklama

SİVİL TOPLUM 16.04.2020 - 12:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sağlık senden açıklama

Sağlık Sen’den 20 sağlık çalışanının istifası ile ilgili yapmış olduğum   açıklamamda, kullanmış olduğum bir cümlenin sağlık çalışanlarımız tarafından amacının dışında yorumlandığını ve şahsıma bununla alakalı tepkiler olduğunu görmekteyim. Öncelikle belirtmek isterim ki, mahalle yanarken saç taranmaz cümlesi, şu an ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu pandemi sürecinde derdimin, enerjimin ve niyetimin sendikal çalışma yapmak olmadığını daha faydalı işlerle ülkeme hizmet edebileceğimi vurgulamak içindi. Yani, bir kısmının şahsıma karşı kişisel bir düşmanlık içerisinde olan kişilerce kasıtlı ve ön yargılı olarak yorumlandığından emin olduğum ama tamamını aynı kategoriye koyamayacağım için mutlak açıklama yapma gereği hissettiğim o yorumlar için gerçekten üzgün olduğumu belirtmek isterim.  Yazımı yazarken ki niyetim kesinlikle hiçbir mesai arkadaşımı hedef almadan, daha önemli işlere enerjimizi sarf etmemiz gerektiği idi. Yıldır sağlık-senin bir parçası olarak, 7/24 sağlık çalışanlarımızın derdini dinleyip çözüm için her makamın kapısını aşındıran, arkadaşlarımın derdiyle dertlenen, mutluluklarıyla mutlu olan bir çalışma şeklini kendime şiar edinmiş biri iken, asla ve kat'a hiçbir mesai arkadaşıma yanlış bir ifadem ve yaklaşımım olamaz. Bu konuda yanlış anlaşılmalar yaşandığını gördüğüm için bu konuyu aydınlatmak istedim. Yanlış anlaşılmaya mahal verecek cümle kullanmayabilirdim belki, yanlış anlayan, incinen, üzerine alınan tüm arkadaşlarım haklarını helal etsinler. Seydişehir sağlık camiasına, önemle ve samimiyetle duyurulur. Sağlık Sen Seydişehir şube başkanı Osman Gök

Sağlık Sen’den 20 sağlık çalışanının istifası ile ilgili yapmış olduğum   açıklamamda, kullanmış olduğum bir cümlenin sağlık çalışanlarımız tarafından amacının dışında yorumlandığını ve şahsıma bununla alakalı tepkiler olduğunu görmekteyim. Öncelikle belirtmek isterim ki, mahalle yanarken saç taranmaz cümlesi, şu an ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu pandemi sürecinde derdimin, enerjimin ve niyetimin sendikal çalışma yapmak olmadığını daha faydalı işlerle ülkeme hizmet edebileceğimi vurgulamak içindi. Yani, bir kısmının şahsıma karşı kişisel bir düşmanlık içerisinde olan kişilerce kasıtlı ve ön yargılı olarak yorumlandığından emin olduğum ama tamamını aynı kategoriye koyamayacağım için mutlak açıklama yapma gereği hissettiğim o yorumlar için gerçekten üzgün olduğumu belirtmek isterim.  Yazımı yazarken ki niyetim kesinlikle hiçbir mesai arkadaşımı hedef almadan, daha önemli işlere enerjimizi sarf etmemiz gerektiği idi. Yıldır sağlık-senin bir parçası olarak, 7/24 sağlık çalışanlarımızın derdini dinleyip çözüm için her makamın kapısını aşındıran, arkadaşlarımın derdiyle dertlenen, mutluluklarıyla mutlu olan bir çalışma şeklini kendime şiar edinmiş biri iken, asla ve kat'a hiçbir mesai arkadaşıma yanlış bir ifadem ve yaklaşımım olamaz. Bu konuda yanlış anlaşılmalar yaşandığını gördüğüm için bu konuyu aydınlatmak istedim. Yanlış anlaşılmaya mahal verecek cümle kullanmayabilirdim belki, yanlış anlayan, incinen, üzerine alınan tüm arkadaşlarım haklarını helal etsinler. Seydişehir sağlık camiasına, önemle ve samimiyetle duyurulur.

Sağlık Sen Seydişehir şube başkanı Osman Gök

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.