whatsapp

Şahin, Cihanbeyli’de roket şöleni düzenleyecek

TEKNOLOJİ - BİLİM 14.03.2021 - 23:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şahin, Cihanbeyli’de roket şöleni düzenleyecek

Eğitimci Yazar Youtuber Araştırmacı Lütfi Şahin kendisinin bir eğitimci olduğunu ve Cihanbeyli halkının yerine kendisini koyduğunu belirterek yerel bir aktivite düzenlemek istediğini belirtti. Şahin, ‘’Mayıs sonu gibi Cihanbeyli’de Gölet mevkiinde roketleri fırlatarak hem vatandaşlar hem de öğrenciler faydalanacak.   Ülkemizde birçok teknolojik gelişmeler yaşanmaktadır. 2023 yılında Ay’a göndereceğimiz uzay aracı ile artık bizde uzay yarışmasında varız diyeceğiz. Teknofest gibi yarışmalar düzenlenmekte ve sadece roket konusunda değil birçok alanda öğrenciler yarışmaktadırlar. Bu yarışmalara sadece ülkemizden değil birçok ülkeden katılım sağlanmaktadır.’’ dedi.

Eğitimci Yazar Youtuber Araştırmacı Lütfi Şahin kendisinin bir eğitimci olduğunu ve Cihanbeyli halkının yerine kendisini koyduğunu belirterek yerel bir aktivite düzenlemek istediğini belirtti.

Şahin, ‘’Mayıs sonu gibi Cihanbeyli’de Gölet mevkiinde roketleri fırlatarak hem vatandaşlar hem de öğrenciler faydalanacak.  

Ülkemizde birçok teknolojik gelişmeler yaşanmaktadır. 2023 yılında Ay’a göndereceğimiz uzay aracı ile artık bizde uzay yarışmasında varız diyeceğiz.

Teknofest gibi yarışmalar düzenlenmekte ve sadece roket konusunda değil birçok alanda öğrenciler yarışmaktadırlar. Bu yarışmalara sadece ülkemizden değil birçok ülkeden katılım sağlanmaktadır.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.