whatsapp

Sanat sokağı açılmalı

KÜLTÜR - SANAT 08.08.2019 - 01:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sanat sokağı açılmalı

Seydişehir Belediyesi, el işi sanatçılarına yönelik ‘Sanat Sokağı’ açmalı. Bu açılacak olan sokakta zaman zaman da yerel sanatçılar tarafında canlı müzik düzenlenmeli. Atatürk caddesinde bazen el işi ürünlerinin sergilenip satış yaptıklarını görüyoruz. Biz diyoruz ki! El işi sanatçılarına yeni bir yer kazandırılması gerekir. Bizce Pazar girişi büyük ads yanındaki ara sokağın uygun olduğunu tespit ettik. Farklı yer de olabilir. Yeter ki adım atılsın? Birçok gere haberlerini yaptığım kendi yerel sanatkârlarımızın gümüş, ahşap gibi takı tasarım ürünleri vatandaşlarımız almalı. Onun için Sanat Sokağı’nı benimsiyoruz. Çok değerli üstatlarımız kendi elleriyle yaptıkları sanat eserlerini açılabilecek her hangi bir yerde hem yapıp hem de satışa sunmalı. Sadece alıp-satma değil, kendi ürettikleri incik-boncukları aracı kişiler tarafından da satış yapabilirler.  Sanatkârlarımıza kendi elleriyle yaptıkları üretenleri halkın görmesine sunmalı. Aynı zaman da yerel müzisyenlerimizin canlı müzik sunumu eşliğinde eğlenip moral de depolanır.

Seydişehir Belediyesi, el işi sanatçılarına yönelik ‘Sanat Sokağı’ açmalı.

Bu açılacak olan sokakta zaman zaman da yerel sanatçılar tarafında canlı müzik düzenlenmeli.

Atatürk caddesinde bazen el işi ürünlerinin sergilenip satış yaptıklarını görüyoruz. Biz diyoruz ki! El işi sanatçılarına yeni bir yer kazandırılması gerekir. Bizce Pazar girişi büyük ads yanındaki ara sokağın uygun olduğunu tespit ettik. Farklı yer de olabilir.

Yeter ki adım atılsın?

Birçok gere haberlerini yaptığım kendi yerel sanatkârlarımızın gümüş, ahşap gibi takı tasarım ürünleri vatandaşlarımız almalı.

Onun için Sanat Sokağı’nı benimsiyoruz.

Çok değerli üstatlarımız kendi elleriyle yaptıkları sanat eserlerini açılabilecek her hangi bir yerde hem yapıp hem de satışa sunmalı. Sadece alıp-satma değil, kendi ürettikleri incik-boncukları aracı kişiler tarafından da satış yapabilirler.  Sanatkârlarımıza kendi elleriyle yaptıkları üretenleri halkın görmesine sunmalı. Aynı zaman da yerel müzisyenlerimizin canlı müzik sunumu eşliğinde eğlenip moral de depolanır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.