whatsapp

Sancak mehteran takımından ziyaret

GÜNDEM 28.02.2018 - 12:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sancak mehteran takımından ziyaret

Seydişehir Sancak Mehteran Takımı Derneği Başkanı Ümit Demirci ve yönetim kurulu üyeleri, AA muhabiri ve Seydişehir Gündem haber portalı yayın yönetmeni Enver Haykır’ı evinde ziyaret etti.
Gazeteci Enver Haykır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olacaklarını ifade eden Haykır, "Bu şekilde milli ve manevi tarihimizi, değerlerimizi temsil etmeniz biz basın kuruluşlarını memnun ediyor. Bölgeye hitap ediyorsunuz. Sizler var iken dışarıdan herhangi bir mehter takımı getirmek uygun olmaz. Sosyal, kültürel ve tarihi etkinliklerimizin oluşmasında her türlü desteğin verilmesi için bizlerde size destek olacağız. Böyle güzel ve başarılı bir ekip oluşturduğu için sizlere teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Bölgede mehter takının tanıtılması yönündeki yayınlardan dolayı teşekkür eden dernek başkanı Ümit Demirci, Gazeteci Haykır’a çiçek hediye etti.
Seydişehir Sancak Mehteran Takımı Derneği Başkanı Ümit Demirci ve yönetim kurulu üyeleri, AA muhabiri ve Seydişehir Gündem haber portalı yayın yönetmeni Enver Haykır’ı evinde ziyaret etti.

Gazeteci Enver Haykır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olacaklarını ifade eden Haykır, "Bu şekilde milli ve manevi tarihimizi, değerlerimizi temsil etmeniz biz basın kuruluşlarını memnun ediyor. Bölgeye hitap ediyorsunuz. Sizler var iken dışarıdan herhangi bir mehter takımı getirmek uygun olmaz. Sosyal, kültürel ve tarihi etkinliklerimizin oluşmasında her türlü desteğin verilmesi için bizlerde size destek olacağız. Böyle güzel ve başarılı bir ekip oluşturduğu için sizlere teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Bölgede mehter takının tanıtılması yönündeki yayınlardan dolayı teşekkür eden dernek başkanı Ümit Demirci, Gazeteci Haykır’a çiçek hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.