whatsapp

Satranç kulübü oyuncuları ödül aldı

SPOR 30.04.2019 - 18:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Satranç kulübü oyuncuları ödül aldı

 Belediye spor satranç kulübü sporcuları ödül aldı. Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından Mart ayında Konya’ da tertiplenen satranç müsabakalarında U12 ve U18 yaş gruplarında mücadele eden belediye spor satranç kulübü oyuncuları madalya ve kupalarını düzenlenen törenle aldı. U12 bayanlarda ve U18 erkeklerde Konya 2. liği, U18 bayanlarda Konya 3. lüğü ve U12 erkeklerde Konya 4. lüğü elde ederek İlçemizi başarı ile temsil eden sporcularımıza ve eğitmenleri Ali Kara’ ya teşekkür eden Kaymakam Erdoğan, başarılarının devam etmesi dileğinde bulundu.

 Belediye spor satranç kulübü sporcuları ödül aldı.

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından Mart ayında Konya’ da tertiplenen satranç müsabakalarında U12 ve U18 yaş gruplarında mücadele eden belediye spor satranç kulübü oyuncuları madalya ve kupalarını düzenlenen törenle aldı.

U12 bayanlarda ve U18 erkeklerde Konya 2. liği, U18 bayanlarda Konya 3. lüğü ve U12 erkeklerde Konya 4. lüğü elde ederek İlçemizi başarı ile temsil eden sporcularımıza ve eğitmenleri Ali Kara’ ya teşekkür eden Kaymakam Erdoğan, başarılarının devam etmesi dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.