whatsapp

Satrançta İmam Hatip Ortaokulu Şampiyon

EĞİTİM 18.05.2017 - 23:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Satrançta İmam Hatip Ortaokulu Şampiyon

Satranç turnuvası küçükler kategorisinde Seydişehir imam hatip ortaokulu kız ve erkeklerde ilçe birincisi
İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün düzenlediği satranç turnuvası küçükler kategorisinde Seydişehir İmam Hatip Ortaokulu kız ve erkek takımlarda ilçe birincisi olmuştur. Okul müdürü Ramazan HARMANCI, ‘okulumuzda satranç kursu ve takımı yeni olmasına rağmen öğrencilerimiz büyükbir başarı göstermiştir;  hem kurs öğretmenimiz Gül hanımı hem de öğrencilerimizi kutluyorum’ dedi. Kurs öğretmeni Gül Hanım ‘satranç, hafızayı kıvraklaştıran, bütün ihtimalleri muhakeme etmeyi,saygılı ve sabırlı olmayı sağlayan bir spordur’ dedi. ‘Öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ederiz’ diyerek sözlerine son verdi. Kız Takımımız; Zehra DOĞU, Zeynep AYKURT, Zeynep Sena ŞAHİN Erkek Takımımız; Yunus Emre SARIKAMIŞ, Musa ÖZTÜRK, Ahmet Furkan YAZICI, Muhammed Samed Mete
Satranç turnuvası küçükler kategorisinde Seydişehir imam hatip ortaokulu kız ve erkeklerde ilçe birincisi

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün düzenlediği satranç turnuvası küçükler kategorisinde Seydişehir İmam Hatip Ortaokulu kız ve erkek takımlarda ilçe birincisi olmuştur. Okul müdürü Ramazan HARMANCI, ‘okulumuzda satranç kursu ve takımı yeni olmasına rağmen öğrencilerimiz büyükbir başarı göstermiştir;  hem kurs öğretmenimiz Gül hanımı hem de öğrencilerimizi kutluyorum’ dedi. Kurs öğretmeni Gül Hanım ‘satranç, hafızayı kıvraklaştıran, bütün ihtimalleri muhakeme etmeyi,saygılı ve sabırlı olmayı sağlayan bir spordur’ dedi. ‘Öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ederiz’ diyerek sözlerine son verdi.

Kız Takımımız; Zehra DOĞU, Zeynep AYKURT, Zeynep Sena ŞAHİN

Erkek Takımımız; Yunus Emre SARIKAMIŞ, Musa ÖZTÜRK, Ahmet Furkan YAZICI, Muhammed Samed Mete

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.