whatsapp

Şehit Ahmet Erol camiinin açılışı yapıldı

SİVİL TOPLUM 16.11.2018 - 17:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şehit Ahmet Erol camiinin açılışı yapıldı

Yapımı tamamlanan Şehit Ahmet Erol Camiinin açılışı yapıldı. Programına Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı İzzet Kardoğan, Ağır Ceza Reisi ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Sedat Deveci, Konya eski Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, komşu İlçe Müftüleri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. İlçe protokol üyelerinin konuşmaları ile başlayan program İlçe Müftüsü Âdem Bebek’ in duası ve kurdele kesimi ile devam etti. Ardından kılınan Cuma namazından sonra vatandaşlara yemek ikram edildi.

Yapımı tamamlanan Şehit Ahmet Erol Camiinin açılışı yapıldı.

Programına Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı İzzet Kardoğan, Ağır Ceza Reisi ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Sedat Deveci, Konya eski Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, komşu İlçe Müftüleri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

İlçe protokol üyelerinin konuşmaları ile başlayan program İlçe Müftüsü Âdem Bebek’ in duası ve kurdele kesimi ile devam etti. Ardından kılınan Cuma namazından sonra vatandaşlara yemek ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.