whatsapp

Şehit anasından bakan Soylu’ya sitem

SİYASET 17.03.2019 - 01:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şehit anasından bakan Soylu’ya sitem

CHP meclis üyesi adayı şehit anası Sıddıka Öncel’in basın açıklaması yaptı. Sayın Seydişehir Halkı 16.03.2019 günü AKP/MHP ittifakının Belediye Başkan adayını desteklemek üzere ilçemizde düzenlenen mitingde konuşan İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talihsiz açıklamasını üzüntü ile dinledim. Bu açıklamasında Soylu CHP meclis üyesi adayı olan bizleri şehit düşmanı, terör yanlısı ilan etmiştir. Kuvayi Milliye ruhu ile kurulan ve hareket eden Cumhuriyet Halk Partisi’nin Meclis Üyesi Adayı ve bir şehit anası olarak bu durum beni derinden yaraladı. Ben evladımı 1995 yılında Kars’ta vatan, millet, devlet ve şanlı bayrağımız için şehit verdim. Bu onuru 25 yıldır gurur ile taşırken oy devşirmek amacıyla sırf siyasi rakiplerini karalamak adına bizleri terör yanlısı ilan etmesini T.C. Devleti’nin İç İşleri Bakanına hiç yakıştıramadık.  Şehit anası olmanın gururu, evladımı yitirmiş olmanın acısını dindirmiş iken bu açıklama beni evladımın şehit haberini aldığım ana götürdü ve yüreğimi dağladı. Bir şehit anası olarak tüm Türkiye’ye haykırıyorum, birlik ve beraberliğe  her zamankinden daha çok ihtiyacımızın olduğu şu dönemde bu tür ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı söylemler bize fazlasıyla zarar verir ve ülkemiz üzerinde kötü emeller besleyenlere yarar. Bu olgun ve birleştirici ruh adına tüm şehit analarını temsilen Devletimizin bakanından özür bekliyorum.

CHP meclis üyesi adayı şehit anası Sıddıka Öncel’in basın açıklaması yaptı.

Sayın Seydişehir Halkı 16.03.2019 günü AKP/MHP ittifakının Belediye Başkan adayını desteklemek üzere ilçemizde düzenlenen mitingde konuşan İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talihsiz açıklamasını üzüntü ile dinledim.

Bu açıklamasında Soylu CHP meclis üyesi adayı olan bizleri şehit düşmanı, terör yanlısı ilan etmiştir.

Kuvayi Milliye ruhu ile kurulan ve hareket eden Cumhuriyet Halk Partisi’nin Meclis Üyesi Adayı ve bir şehit anası olarak bu durum beni derinden yaraladı. Ben evladımı 1995 yılında Kars’ta vatan, millet, devlet ve şanlı bayrağımız için şehit verdim. Bu onuru 25 yıldır gurur ile taşırken oy devşirmek amacıyla sırf siyasi rakiplerini karalamak adına bizleri terör yanlısı ilan etmesini T.C. Devleti’nin İç İşleri Bakanına hiç yakıştıramadık. 

Şehit anası olmanın gururu, evladımı yitirmiş olmanın acısını dindirmiş iken bu açıklama beni evladımın şehit haberini aldığım ana götürdü ve yüreğimi dağladı.

Bir şehit anası olarak tüm Türkiye’ye haykırıyorum, birlik ve beraberliğe  her zamankinden daha çok ihtiyacımızın olduğu şu dönemde bu tür ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı söylemler bize fazlasıyla zarar verir ve ülkemiz üzerinde kötü emeller besleyenlere yarar. Bu olgun ve birleştirici ruh adına tüm şehit analarını temsilen Devletimizin bakanından özür bekliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.