whatsapp

Şehit Astsubay Altıparmak, ölüm yıl dönümünde anıldı

SİVİL TOPLUM 22.12.2020 - 00:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şehit Astsubay Altıparmak, ölüm yıl dönümünde anıldı

21 Aralık 2016 tarihinde Suriye' nin El-Bab Bölgesinde düzenlenen Fırat Kalkanı Harekâtı sırasında şehit olan Hava Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Altıparmak şehadetinin sene-i devriyesinde memleketi Seydişehir’in Taraşçı Mahallesindeki kabri başında anıldı. Taraşçı Mahallesi şehitliğinde düzenlenen anma programına, Kaymakam Aydın Erdoğan,  İlçe J. Kom. Tğm. Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftü Vekili Ali Akbıyık ve şehit Okan Atıparmak’ın yakınları katıldı. Programda Uluçay için dualar okundu. Kaymakam Aydın Erdoğan, "Merhum şehidimizi burada anmak için bir araya geldik. Şehidimizin şahsında tüm şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Çok zor ama başımız dimdik elhamdülillah" dedi.

21 Aralık 2016 tarihinde Suriye' nin El-Bab Bölgesinde düzenlenen Fırat Kalkanı Harekâtı sırasında şehit olan Hava Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Altıparmak şehadetinin sene-i devriyesinde memleketi Seydişehir’in Taraşçı Mahallesindeki kabri başında anıldı.

Taraşçı Mahallesi şehitliğinde düzenlenen anma programına, Kaymakam Aydın Erdoğan,  İlçe J. Kom. Tğm. Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftü Vekili Ali Akbıyık ve şehit Okan Atıparmak’ın yakınları katıldı.

Programda Uluçay için dualar okundu.

Kaymakam Aydın Erdoğan, "Merhum şehidimizi burada anmak için bir araya geldik. Şehidimizin şahsında tüm şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.

Çok zor ama başımız dimdik elhamdülillah" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.