whatsapp

Şehit Muhsin Kiremitçi Mesire Alanı

TURİZM 03.03.2017 - 19:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şehit Muhsin Kiremitçi Mesire Alanı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından Seydişehir Gökçehüyük Mahallesi'ne ' Şehit Muhsin Kiremitçi mesire alanı' yapılıyor.
Gökçehüyük Mahallesi Yaka Koru tepesine 485 hektarlık alanda mesire piknik yerleri yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten muhtar İbrahim Açık, burada Şehit Muhsin Kiremitçi’nin isminin yaşatılacağını söyledi. Piknik alanının yazın halkın hizmetine sunulacağını dile getiren muhtar Açık, ' Mesire alanında 12 metre yüksekliğinde seyir tepesi de bulunuyor. Sosyal tesis alanlarıyla bölgemizin Kuğulu Park'tan sonra ikinci büyük mesire alanı olacak. Orman ve Su işleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi’nin yardımlarıyla gerçekleşmektedir. Bu nedenle Bakan Yardımcımız Tüfetçi'ye mahalle halkı olarak teşekkür ederiz.” dedi.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından Seydişehir Gökçehüyük Mahallesi'ne ' Şehit Muhsin Kiremitçi mesire alanı' yapılıyor.

Gökçehüyük Mahallesi Yaka Koru tepesine 485 hektarlık alanda mesire piknik yerleri yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten muhtar İbrahim Açık, burada Şehit Muhsin Kiremitçi’nin isminin yaşatılacağını söyledi.
Piknik alanının yazın halkın hizmetine sunulacağını dile getiren muhtar Açık, ' Mesire alanında 12 metre yüksekliğinde seyir tepesi de bulunuyor. Sosyal tesis alanlarıyla bölgemizin Kuğulu Park'tan sonra ikinci büyük mesire alanı olacak. Orman ve Su işleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi’nin yardımlarıyla gerçekleşmektedir. Bu nedenle Bakan Yardımcımız Tüfetçi'ye mahalle halkı olarak teşekkür ederiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.