whatsapp

Şehit son yolculuğa uğurlandı

YAŞAM 30.07.2016 - 21:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şehit son yolculuğa uğurlandı

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Özel Harekatçı Uzman Çavuş Mustafa Tünel, memleketi Konya'nın Seydişehir ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, havalimanından karayoluyla helallik alınmak üzere Ortakaraören Mahallesi'ndeki babaevine götürüldü. Burada toplanan kalabalık, şehidin naaşını tekbirlerle karşıladı. Şehidin ailesi, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Tünel'in cenazesi, daha sonra namazın kılınacağı mahalle meydanına getirildi. Şehit Tünel'in naaşı, kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığındaki şehitlikte toprağa verildi. Şehidin annesi Leyla Tünel, törende "Kuzum eline asker kınası yaktım ama evlilik kınası yakamadım." diyerek gözyaşı döktü. Törene, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci , Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile askeri ve mülki erkan katıldı.
Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Özel Harekatçı Uzman Çavuş Mustafa Tünel, memleketi Konya'nın Seydişehir ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, havalimanından karayoluyla helallik alınmak üzere Ortakaraören Mahallesi'ndeki babaevine götürüldü. Burada toplanan kalabalık, şehidin naaşını tekbirlerle karşıladı. Şehidin ailesi, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.
Tünel'in cenazesi, daha sonra namazın kılınacağı mahalle meydanına getirildi. Şehit Tünel'in naaşı, kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığındaki şehitlikte toprağa verildi.
Şehidin annesi Leyla Tünel, törende "Kuzum eline asker kınası yaktım ama evlilik kınası yakamadım." diyerek gözyaşı döktü.
Törene, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci , Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile askeri ve mülki erkan katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.