whatsapp

Şekerbank şube müdürü göreve başladı

EKONOMİ 17.09.2019 - 21:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şekerbank şube müdürü göreve başladı

Şekerbank Seydişehir şubesi müdürlüğüne Yunus Emre Karabağ(39) atandı. Sakarya Üniversitesinden mezun olan Yunus Emre Karabağ meslek hayatına 2005 yılında memur olarak Elazığ Şekerbank şubesinde başladı. 5 yıl hizmet ettikten sonra Seydişehir’e şube müdürü olarak göreve başladı. Şekerbank Şube Müdürü Karabağ; “Seydişehir gördüğüm kadarıyla çok güzel ve şirin bir kent. Bizler Anadolu insanıyız, Anadolu’da görev almak bizi son derece onura eder.” diye konuştu. Eşi de kendisi gibi bankacı ve 2 çocuk babası olan Yunus Emre Karabağ 1980 yılında Malatya ilinde doğdu. Gündem Gazetesi olarak kendilerine hoş geldiniz diyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Şekerbank Seydişehir şubesi müdürlüğüne Yunus Emre Karabağ(39) atandı.

Sakarya Üniversitesinden mezun olan Yunus Emre Karabağ meslek hayatına 2005 yılında memur olarak Elazığ Şekerbank şubesinde başladı. 5 yıl hizmet ettikten sonra Seydişehir’e şube müdürü olarak göreve başladı.
Şekerbank Şube Müdürü Karabağ; “Seydişehir gördüğüm kadarıyla çok güzel ve şirin bir kent. Bizler Anadolu insanıyız, Anadolu’da görev almak bizi son derece onura eder.” diye konuştu.
Eşi de kendisi gibi bankacı ve 2 çocuk babası olan Yunus Emre Karabağ 1980 yılında Malatya ilinde doğdu. Gündem Gazetesi olarak kendilerine hoş geldiniz diyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.