whatsapp

Şekerbank’tan üreticilere desteği

SİVİL TOPLUM 19.11.2018 - 21:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şekerbank’tan üreticilere desteği

Seydişehir Şekerbank Müdürü Murat Özdemir ve Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz arasında üreticilere finansman kredi desteği imzalandı. Şekerbank, Seydişehir Ziraat Odası ile imzalanan protokol kapsamında, bölge üreticilerinin nakit ihtiyaçlarını uygun faiz oranlarıyla kredi geri ödemelerini yılda bir hasat zamanında yapmalarına imkân sağlıyor. Banka müdürü Murat Özdemir: “Üreticilere banka olarak daha fazla destek olmaktan dolayı memnun oluyoruz. İmzaladığımız protokol ile üreticilerimize finansman sağlıyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana uzman kimliğimiz ile tarım sektörüne ve çiftçilerimize her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi. Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, ‘’Üreticilerimize yapılacak her türlü desteğin, ülke ekonomisine ivme kazandıracak. Ekonominin canlanmasına ve istihdama katkı olarak geri dönecek ” dedi.

Seydişehir Şekerbank Müdürü Murat Özdemir ve Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz arasında üreticilere finansman kredi desteği imzalandı.

Şekerbank, Seydişehir Ziraat Odası ile imzalanan protokol kapsamında, bölge üreticilerinin nakit ihtiyaçlarını uygun faiz oranlarıyla kredi geri ödemelerini yılda bir hasat zamanında yapmalarına imkân sağlıyor.

Banka müdürü Murat Özdemir: “Üreticilere banka olarak daha fazla destek olmaktan dolayı memnun oluyoruz. İmzaladığımız protokol ile üreticilerimize finansman sağlıyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana uzman kimliğimiz ile tarım sektörüne ve çiftçilerimize her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, ‘’Üreticilerimize yapılacak her türlü desteğin, ülke ekonomisine ivme kazandıracak. Ekonominin canlanmasına ve istihdama katkı olarak geri dönecek ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.