whatsapp

Selam olsun Seydişehir'e

ANALİZ 22.06.2020 - 02:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Selam olsun Seydişehir'e

Seydişehir’in derin toprakları altındaki servet-i madenîye ne kadar kıymetli ise, Seydişehir’de o kadar çok kıymetli bir şehrimizdir. Osmanlının en büyük âlimlerinden Mahmut Esat Kadester ve Cumhuriyetin Başbakanlığını yapmış Ordinaryüs Profesör Sadi Irmak’ı yetiştirmiş bir ilçedir Seydişehir. Her şehirden insana kucak açmış karnını doyurmuş Alüminyum şehridir Seydişehir. Kurtuluş savaşlarında, Kıbrıs harekâtında ve terörle mücadelede yüzlerce insanı şehit verse de isyan etmediği şehirdir Seydişehir. Sokaklarında herkesin birbirini tanıdığı şehirdir Seydişehir. Yıllar geçse de dostluğunu bitirmeyenlerin şehridir Seydişehir. Bütün renklerle barışık olup herkesi Seyyid Harun hoş görüsüyle kucaklayan tek şehirdir Seydişehir. İlçenin bağrından yetişmiş Mustafa Üstündağ, Necati Kalaycıoğlu, Oğuz Atalay, Enis Şanlıoğlu, Albay Muammer Tolasalı, İsmet Şen, Mustafa Öten, İsmail Hakkı Müftüoğlu ve daha niceleri gibi şehrin adıdır Seydişehir. Bizim taşımız toprağımız Alüminyum diyen güzel yürekli emekçilerin şehridir Seydişehir. İç Anadolu’yu Akdeniz’e bağlayan en kısa kara yolundan geçen bütün insanların selamladığı şehirdir Seydişehir. Kuğulu park, Pınarbaşı, Tınaztepe mağarası, suğla gölü ve ovasından gün batımıdır Seydişehir. Tarım ve hayvancılığıyla tarlada genetiği bozulmamış ürünüyle aştır, iştir, emekçidir. Nereden gelirse gelsin herkesin Seydişehirli olduğu tek şehirdir. Herkesin nimetlenip terk ettiği şehirdir Seydişehir. Milletvekili seçilip halkı unutanların ceplerinden başka kaygısı olmayan siyasetçilerin şehridir Seydişehir. Güzel yürekli emekçilerin şehridir Seydişehir. Selam olsun yolu buradan geçmiş tüm eşe dosta arkadaşlara. Selam olsun Seydişehir’i unutmayanlara.

Seydişehir’in derin toprakları altındaki servet-i madenîye ne kadar kıymetli ise, Seydişehir’de o kadar çok kıymetli bir şehrimizdir.
Osmanlının en büyük âlimlerinden Mahmut Esat Kadester ve Cumhuriyetin Başbakanlığını yapmış Ordinaryüs Profesör Sadi Irmak’ı yetiştirmiş bir ilçedir Seydişehir.
Her şehirden insana kucak açmış karnını doyurmuş Alüminyum şehridir Seydişehir.
Kurtuluş savaşlarında, Kıbrıs harekâtında ve terörle mücadelede yüzlerce insanı şehit verse de isyan etmediği şehirdir Seydişehir.

Sokaklarında herkesin birbirini tanıdığı şehirdir Seydişehir.

Yıllar geçse de dostluğunu bitirmeyenlerin şehridir Seydişehir.

Bütün renklerle barışık olup herkesi Seyyid Harun hoş görüsüyle kucaklayan tek şehirdir Seydişehir.

İlçenin bağrından yetişmiş Mustafa Üstündağ, Necati Kalaycıoğlu, Oğuz Atalay, Enis Şanlıoğlu, Albay Muammer Tolasalı, İsmet Şen, Mustafa Öten, İsmail Hakkı Müftüoğlu ve daha niceleri gibi şehrin adıdır Seydişehir.

Bizim taşımız toprağımız Alüminyum diyen güzel yürekli emekçilerin şehridir Seydişehir.

İç Anadolu’yu Akdeniz’e bağlayan en kısa kara yolundan geçen bütün insanların selamladığı şehirdir Seydişehir.

Kuğulu park, Pınarbaşı, Tınaztepe mağarası, suğla gölü ve ovasından gün batımıdır Seydişehir.

Tarım ve hayvancılığıyla tarlada genetiği bozulmamış ürünüyle aştır, iştir, emekçidir. Nereden gelirse gelsin herkesin Seydişehirli olduğu tek şehirdir.

Herkesin nimetlenip terk ettiği şehirdir Seydişehir.

Milletvekili seçilip halkı unutanların ceplerinden başka kaygısı olmayan siyasetçilerin şehridir Seydişehir.

Güzel yürekli emekçilerin şehridir Seydişehir.

Selam olsun yolu buradan geçmiş tüm eşe dosta arkadaşlara.

Selam olsun Seydişehir’i unutmayanlara.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.