whatsapp

Selçuk Üniversitesi doğa dostları Seydişehir’de

TURİZM 31.10.2016 - 10:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Selçuk Üniversitesi doğa dostları Seydişehir’de

Selçuk Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Ekşın Doğa ve Spor Kulübü üyeleri, Seydişehir'deki Küpe Çukurunu gezdiler.
Ekşın Doğa ve Spor Kulübü Başkanı Alper Erdem, Selçuk Üniversitesi öğrenci topluluğu olarak 97 kişiyle Seydişehir'e gezi düzenlediklerini söyledi. Küpe Çukuru'nun sonbahar mevsiminde de çok güzel olduğunu belirten Erdem, 'Üyelerimizi kaynaştırmak, bölgemizin tarihi ve doğal zenginliklerini tanıtmak amacıyla Seydişehir'e gezi düzenledik. İlçenin turistik yerlerinden biri olan doğa harikası Küpe Çukuru'nu görme fırsatımız oldu. Çok güzel bir gezi oldu. Arkadaşlarımız geziden çok mutlu döndü.' dedi. Toplam 107 kişinin katılımıyla doğa yürüyüşünü sorunsuz bir şekilde bitirdiklerini bildiren Seydişehirli rehber Ali Öz, güzel bir faaliyet gerçekleştirdiklerini dile getirerek ilçenin doğal güzelliklerini tanıttıklarını kaydetti.
Selçuk Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Ekşın Doğa ve Spor Kulübü üyeleri, Seydişehir'deki Küpe Çukurunu gezdiler.

Ekşın Doğa ve Spor Kulübü Başkanı Alper Erdem, Selçuk Üniversitesi öğrenci topluluğu olarak 97 kişiyle Seydişehir'e gezi düzenlediklerini söyledi.
Küpe Çukuru'nun sonbahar mevsiminde de çok güzel olduğunu belirten Erdem, 'Üyelerimizi kaynaştırmak, bölgemizin tarihi ve doğal zenginliklerini tanıtmak amacıyla Seydişehir'e gezi düzenledik. İlçenin turistik yerlerinden biri olan doğa harikası Küpe Çukuru'nu görme fırsatımız oldu. Çok güzel bir gezi oldu. Arkadaşlarımız geziden çok mutlu döndü.' dedi.

Toplam 107 kişinin katılımıyla doğa yürüyüşünü sorunsuz bir şekilde bitirdiklerini bildiren Seydişehirli rehber Ali Öz, güzel bir faaliyet gerçekleştirdiklerini dile getirerek ilçenin doğal güzelliklerini tanıttıklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.