whatsapp

Sentetik çim saha açılışı

SPOR 14.11.2016 - 09:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sentetik çim saha açılışı

Seydişehir Belediyesince yapımı tamamlanan sentetik çim saha, hizmete açıldı.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ketenli Mahallesi'nde yapılan sahanın açılışında yaptığı konuşmada, FİFA standartlarında olan çim sahanın Türkiye Futbol Federasyonu onaylı olduğunu söyledi. İlçedeki amatör spor kulüplerine olan desteklerinin devam edeceğini ifade eden Tutal, şunları kaydetti: 'Belediye olarak sporun her alanında ciddi çalışmalar yapıyoruz. Biz sporu çok seviyoruz. Seydişehir'de 11 tane amatör futbol takımı var. Her bir futbol takımında 100'ün üzerinde çocuğumuz spor yapıyor. Onlara yardımda bulunuyoruz. Bundan çok mutluyuz. Eskiden köy statüsündeki mahallelerimizde çim sahalarımız yoktu. Şimdi 12'ncisini Ketenli'ye yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz.' Açılışa, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Seydişehir Belediyesince yapımı tamamlanan sentetik çim saha, hizmete açıldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ketenli Mahallesi'nde yapılan sahanın açılışında yaptığı konuşmada, FİFA standartlarında olan çim sahanın Türkiye Futbol Federasyonu onaylı olduğunu söyledi.
İlçedeki amatör spor kulüplerine olan desteklerinin devam edeceğini ifade eden Tutal, şunları kaydetti:
'Belediye olarak sporun her alanında ciddi çalışmalar yapıyoruz. Biz sporu çok seviyoruz. Seydişehir'de 11 tane amatör futbol takımı var. Her bir futbol takımında 100'ün üzerinde çocuğumuz spor yapıyor. Onlara yardımda bulunuyoruz. Bundan çok mutluyuz. Eskiden köy statüsündeki mahallelerimizde çim sahalarımız yoktu. Şimdi 12'ncisini Ketenli'ye yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz.'
Açılışa, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.