whatsapp

Seydi şifa termal açılıyor

BELEDİYE 21.02.2020 - 23:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydi şifa termal açılıyor

Seydi Şifa Termal Tesisleri 29 Şubat'ta açılıyor. Akçalar mahallesi Ketirağılları mevkiinde 13 bin metrekarelik kullanım alanına sahip olan Seydi Şifa Termal Sosyal Tesisler içerisinde 2 adet yüzme havuzu, 6 adet termal havuz, buhar ve kür odaları, Türk Hamamı, fitness salonları, saunası, vitamin kafeleri bulunuyor. Seydi Şifa Termal Tesisimiz 29 Şubat Cumartesi günü açılacak. 43,5° olan çıkış sıcaklığında olan jeotermal su,  uygun oranlarda soğutularak 38-40°C  hipertermal, 36-38°C'lerde Termal, 34-36°C'lerde İzotermal, ve 25-30°C'lerde Hipotermal sıcaklıklarda balneoterapi uygulamaları, Cilt Hastalıkları, Romatizmal Hastalıklar ve Koruyucu Tedavi  gibi rahatsızlıklarda fayda sağlamaktadır. Ayrıca mineral ve Sodyum bikarbonat (Sodalı) bakımından zengin olan jeotermal suyun içmece olarak da kullanılabilecek.          

Seydi Şifa Termal Tesisleri 29 Şubat'ta açılıyor.

Akçalar mahallesi Ketirağılları mevkiinde 13 bin metrekarelik kullanım alanına sahip olan Seydi Şifa Termal Sosyal Tesisler içerisinde 2 adet yüzme havuzu, 6 adet termal havuz, buhar ve kür odaları, Türk Hamamı, fitness salonları, saunası, vitamin kafeleri bulunuyor.

Seydi Şifa Termal Tesisimiz 29 Şubat Cumartesi günü açılacak.

43,5° olan çıkış sıcaklığında olan jeotermal su,  uygun oranlarda soğutularak 38-40°C  hipertermal, 36-38°C'lerde Termal, 34-36°C'lerde İzotermal, ve 25-30°C'lerde Hipotermal sıcaklıklarda balneoterapi uygulamaları, Cilt Hastalıkları, Romatizmal Hastalıklar ve Koruyucu Tedavi  gibi rahatsızlıklarda fayda sağlamaktadır. Ayrıca mineral ve Sodyum bikarbonat (Sodalı) bakımından zengin olan jeotermal suyun içmece olarak da kullanılabilecek.          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.