whatsapp

Seydişehir- Antalya yolu çekici türü araçlara kapatıldı

ASAYİŞ 16.02.2021 - 08:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir- Antalya yolu çekici türü araçlara kapatıldı

Görüntülü haber..
Konya- Antalya kara yolunda yoğun kar yağışı etkili oluyor. Kar kalınlığının 25 santimetreyi aştığı Alacabel’de ulaşım güçlükle sağlanıyor. Seydişehir’den Antalya yönüne gidecek çekici türü araçların geçişine izin verilmiyor. Antalya’nın Akseki ilçesi ile Konya’nın Seydişehir ilçesi arasındaki 1825 rakımlı Alacabel Mevkiinde gece saat 21.00 sıralarında başlayan kar yağışı yoğunluğunu artırarak devam ettiriyor. YOL ÇEKİCİLERE KAPATILDI Karayollarının Alacabel karayollarıekibi, çok sayıda iş makinesiyle kar kürüme ve tuzlama çalışmasını sürdürüyor. Bir yandan yolda kalan araçların kurtarılması için çalışılırken, diğer taraftan da Seydişehir’den Antalya yönüne çekici türü araçların geçişine izin verilmiyor. Ekipler, yolu kullanacak sürücülerden zincirlerini yanlarında bulundurmalarını istiyor.
Görüntülü haber..

Konya- Antalya kara yolunda yoğun kar yağışı etkili oluyor. Kar kalınlığının 25 santimetreyi aştığı Alacabel’de ulaşım güçlükle sağlanıyor. Seydişehir’den Antalya yönüne gidecek çekici türü araçların geçişine izin verilmiyor.

Antalya’nın Akseki ilçesi ile Konya’nın Seydişehir ilçesi arasındaki 1825 rakımlı Alacabel Mevkiinde gece saat 21.00 sıralarında başlayan kar yağışı yoğunluğunu artırarak devam ettiriyor.

YOL ÇEKİCİLERE KAPATILDI

Karayollarının Alacabel karayollarıekibi, çok sayıda iş makinesiyle kar kürüme ve tuzlama çalışmasını sürdürüyor. Bir yandan yolda kalan araçların kurtarılması için çalışılırken, diğer taraftan da Seydişehir’den Antalya yönüne çekici türü araçların geçişine izin verilmiyor.

Ekipler, yolu kullanacak sürücülerden zincirlerini yanlarında bulundurmalarını istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.