whatsapp

Seydişehir 2- Karakartal 1

SPOR 05.01.2020 - 02:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir 2- Karakartal 1

2020 yılı 04 Ocak Cumartesi günü U 15 gurubu müsabaka maçları başladı. Seydişehir belediye spor U 15 takımı kendi sahasında oynadığı maçta Konya Karakartal sporu 2-1 yendi. Teknik direktör Hidayet Reçber, lig maçlarına iyi başladıklarını belirterek grubun en güçlü takımından 3 puan aldıklarını belirtti. Reçber, ‘’ Yeni çıkaracağımız lisanslar yetişmediği için maça 12 kişilik oyuncu ile çıktık çocuklar aslanlar gibi mücadele ederek maçı almasını bildiler’’ dedi.

2020 yılı 04 Ocak Cumartesi günü U 15 gurubu müsabaka maçları başladı.

Seydişehir belediye spor U 15 takımı kendi sahasında oynadığı maçta Konya Karakartal sporu 2-1 yendi.

Teknik direktör Hidayet Reçber, lig maçlarına iyi başladıklarını belirterek grubun en güçlü takımından 3 puan aldıklarını belirtti.

Reçber, ‘’ Yeni çıkaracağımız lisanslar yetişmediği için maça 12 kişilik oyuncu ile çıktık çocuklar aslanlar gibi mücadele ederek maçı almasını bildiler’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.