whatsapp

Seydişehir ADD olağan kongresini yaptı

SİVİL TOPLUM 22.04.2017 - 17:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir ADD olağan kongresini yaptı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Seydişehir Şubesi olağan genel kurulunu Esnaf Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleştirdi.
182 oyla 5. kez ADD Başkanı olan Hüseyin İriilter,  Bugün ilçemizin Atatürkçüleri olarak başta Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşları olmak üzere şehitlerimizi minnetle anarken,  onların bize bırakmış olduğu Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkacağız dedi. Üyelere teşekkür eden İriilter, ‘’ADD, ne bir siyasi partidir, nede bir siyasi partinin yan kuruluşudur. ADD, tüm Atatürkçülerin buluşma ve örgütlenme yeridir. ‘’Ben Atatürkçüyüm’’ diyen bir dindarın da, ‘’bende Atatürkçüyüm’’ diyen Ülkücünün de, ‘’ben de Atatürkçüyüm’’ diyen sosyalistin de yeri ve örgütüdür.’’diye konuştu. Yönetime, Hüseyin İriilter, Hürriyet Demiral, Şenol Baran, Çetin Aksakbağı, Ayşe Şener, Yurdagül Uysal, Tülin Pinici seçildi.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Seydişehir Şubesi olağan genel kurulunu Esnaf Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleştirdi.

182 oyla 5. kez ADD Başkanı olan Hüseyin İriilter,  Bugün ilçemizin Atatürkçüleri olarak başta Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşları olmak üzere şehitlerimizi minnetle anarken,  onların bize bırakmış olduğu Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkacağız dedi.

Üyelere teşekkür eden İriilter, ‘’ADD, ne bir siyasi partidir, nede bir siyasi partinin yan kuruluşudur. ADD, tüm Atatürkçülerin buluşma ve örgütlenme yeridir. ‘’Ben Atatürkçüyüm’’ diyen bir dindarın da, ‘’bende Atatürkçüyüm’’ diyen Ülkücünün de, ‘’ben de Atatürkçüyüm’’ diyen sosyalistin de yeri ve örgütüdür.’’diye konuştu.

Yönetime, Hüseyin İriilter, Hürriyet Demiral, Şenol Baran, Çetin Aksakbağı, Ayşe Şener, Yurdagül Uysal, Tülin Pinici seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.