whatsapp

Seydişehir Beyşehir duble yol çalışmaları başladı

SİVİL TOPLUM 07.05.2020 - 12:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir Beyşehir duble yol çalışmaları başladı

Seydişehir - Beyşehir duble  yol inşaat çalışmalarına ağır kış koşulları nedeniyle ara  veren  firma yetkilileri sezonun açılmasıyla yol çalışmalarına yeniden başladı. Yetkililerden alınan bilgiye  göre Yeni tip Korona virüs nedeniyle  bayram sonuna  kadar minimize çalışmalarını sürdüreceği Bayramdan sonrada tam  kapasite çalışmalarına devam edeceği öğrenildi. 2017 Mayıs ayında 70 milyon liraya ihale edilen ve üç yıl içinde yapımı bitirilmesi hedeflenen duble yolun 2018 yılındaki ekonomik kriz nedeniyle ödenek sıkıntısı çeken yol inşaatını firma kendi imkanları ile arar ara sürdürmüştü. Geçtiğimiz yıllarda Seydişehir Bahçeli evler çıkışı organize sanayine kadar, Beyşehir yönünden ise Gökçimen dış mahallesine kadar duble yol çalışmalarını tamamlayan firma bu yıl 2, KM yol yapacağını, ödenek sağlanırsa yol inşaatının yapım mesafesinin artacağı bildirildi.

Seydişehir - Beyşehir duble  yol inşaat çalışmalarına ağır kış koşulları nedeniyle ara  veren  firma yetkilileri sezonun açılmasıyla yol çalışmalarına yeniden başladı.

Yetkililerden alınan bilgiye  göre Yeni tip Korona virüs nedeniyle  bayram sonuna  kadar minimize çalışmalarını sürdüreceği Bayramdan sonrada tam  kapasite çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.

2017 Mayıs ayında 70 milyon liraya ihale edilen ve üç yıl içinde yapımı bitirilmesi hedeflenen duble yolun 2018 yılındaki ekonomik kriz nedeniyle ödenek sıkıntısı çeken yol inşaatını firma kendi imkanları ile arar ara sürdürmüştü.

Geçtiğimiz yıllarda Seydişehir Bahçeli evler çıkışı organize sanayine kadar, Beyşehir yönünden ise Gökçimen dış mahallesine kadar duble yol çalışmalarını tamamlayan firma bu yıl 2, KM yol yapacağını, ödenek sağlanırsa yol inşaatının yapım mesafesinin artacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.