whatsapp

Seydişehir dağcılarının zorlu tırmanışı

SPOR 19.07.2020 - 00:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir dağcılarının zorlu tırmanışı

Seydişehir'de düzenlenen dağcılık etkinlikleri kapsamında 8 dağcı, bin 700 rakımlı kalafat dağı zirvesine tırmandı. Seydişehir Dağcılar Kulüp üyeleri, kuğulu park mesire alanında toplanarak bin 700 rakımlı iç Toroslardaki Kalafat Dağı zirvesine 6 saatte çıktı. Ekip başı Ali Gören, yaptığı açıklamada, Seydişehir'de geleneksel olarak düzenlenen Kalafat Dağı tırmanışının hafta sonu etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildiğini söyledi. Amaçlarının ilçenin tanıtımını artırmak ve turizm çeşitliliğini sağlamak olduğunu ifade eden Gören, şunları kaydetti: "Hafta sonu etkinlikleri kapsamında gençlere dağcılığı sevdirmek turizmi hareketlendirmek için tırmanış gerçekleştirdik. Yaz sıcağında zevkli bir tırmanış oldu. Amacımız ilçe tanıtımına katkı sağlamaktır." Dedi.

Seydişehir'de düzenlenen dağcılık etkinlikleri kapsamında 8 dağcı, bin 700 rakımlı kalafat dağı zirvesine tırmandı.

Seydişehir Dağcılar Kulüp üyeleri, kuğulu park mesire alanında toplanarak bin 700 rakımlı iç Toroslardaki Kalafat Dağı zirvesine 6 saatte çıktı.

Ekip başı Ali Gören, yaptığı açıklamada, Seydişehir'de geleneksel olarak düzenlenen Kalafat Dağı tırmanışının hafta sonu etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildiğini söyledi.

Amaçlarının ilçenin tanıtımını artırmak ve turizm çeşitliliğini sağlamak olduğunu ifade eden Gören, şunları kaydetti:

"Hafta sonu etkinlikleri kapsamında gençlere dağcılığı sevdirmek turizmi hareketlendirmek için tırmanış gerçekleştirdik. Yaz sıcağında zevkli bir tırmanış oldu. Amacımız ilçe tanıtımına katkı sağlamaktır." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.