whatsapp

Seydişehir’de 1 Mayıs kutlanmalı

SİVİL TOPLUM 25.04.2019 - 14:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de 1 Mayıs kutlanmalı

İşçi kenti Seydişehir’de sendikaların 1 Mayıs’la ilgili planı var mı? Henüz örgütlü yerel sendikadan bu konuda bir açıklama yok. Alüminyum devlerinin faaliyet gösterdiği bir sanayi kenti olan Seydişehir, 1 Mayıs bayramını kutlama çağrısı yapıyor. 1 Mayıs’a sayılı günler kala, Alüminyumda örgütlü Özçelik iş sendikasının mutlaka bu konuda bir planı olması gerekir. Genel merkezlerini bu konuda ikna etmeleri bekleniyor. Özçelik iş sendikasının örgütlü olduğu fabrikada çalışanlar başka illerde mitinge razı değiller. Sendikanın Seydişehir’de kutlamaya öncülük etmesi talepleri var. Kıdem tazminatının tartışıldığı şu günlerde örgütlü, örgütsüz tüm işçiler seslerini hükümete yükseltmek istiyorlar. İşçiler, Çoluk çocuk Seydişehir’i bayram yerine çevirelim haklarımıza bayramımıza sahip çıkalım diyorlar. 1 Mayıs’ı burada kutlanmalı diyor. Seydişehir’de 1 Mayıs yapılmalı Alüminyum iş kolunda çalışan bir işçi ise Seydişehir’de önceki yıllarda 1 Mayıs coşkuyla kutlanıyordu şimdi ne oldu 1 Mayıs’a sahip çıkmamız lazım diyor. 1 Mayıs emekçilerin insanca bir çalışma ve yaşam talebiyle meydanlara çıktığı, hakkını aradığı bir gündür. Seydişehir’de işçi ve emekçilerin mücadele deneyimi açısından önemli olan kentlerden biridir. 1 Mayıs kutlamasının olmazsa olmaz kentlerindendir. İşçi ve emekçiler kendi bayramlarını güle oynaya kutlamalı ilçe halkıyla bütünleşmelidir.

İşçi kenti Seydişehir’de sendikaların 1 Mayıs’la ilgili planı var mı? Henüz örgütlü yerel sendikadan bu konuda bir açıklama yok.

Alüminyum devlerinin faaliyet gösterdiği bir sanayi kenti olan Seydişehir, 1 Mayıs bayramını kutlama çağrısı yapıyor.

1 Mayıs’a sayılı günler kala, Alüminyumda örgütlü Özçelik iş sendikasının mutlaka bu konuda bir planı olması gerekir. Genel merkezlerini bu konuda ikna etmeleri bekleniyor.

Özçelik iş sendikasının örgütlü olduğu fabrikada çalışanlar başka illerde mitinge razı değiller. Sendikanın Seydişehir’de kutlamaya öncülük etmesi talepleri var.

Kıdem tazminatının tartışıldığı şu günlerde örgütlü, örgütsüz tüm işçiler seslerini hükümete yükseltmek istiyorlar.

İşçiler, Çoluk çocuk Seydişehir’i bayram yerine çevirelim haklarımıza bayramımıza sahip çıkalım diyorlar. 1 Mayıs’ı burada kutlanmalı diyor.

Seydişehir’de 1 Mayıs yapılmalı

Alüminyum iş kolunda çalışan bir işçi ise Seydişehir’de önceki yıllarda 1 Mayıs coşkuyla kutlanıyordu şimdi ne oldu 1 Mayıs’a sahip çıkmamız lazım diyor.

1 Mayıs emekçilerin insanca bir çalışma ve yaşam talebiyle meydanlara çıktığı, hakkını aradığı bir gündür. Seydişehir’de işçi ve emekçilerin mücadele deneyimi açısından önemli olan kentlerden biridir. 1 Mayıs kutlamasının olmazsa olmaz kentlerindendir. İşçi ve emekçiler kendi bayramlarını güle oynaya kutlamalı ilçe halkıyla bütünleşmelidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.