whatsapp

Seydişehir'de 2. bisiklet şenliği

SPOR 14.05.2016 - 16:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir'de 2. bisiklet şenliği

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Bisiklet Şenliği başladı.
Belediye Başkanı  Mehmet Tutal 'ın işaretiyle 200 bisikletlinin katılımıyla belediye önünden başlayan şenlik,  Kuğulu Park'ta sona erdi. Belediye Başkanı  Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, düzenledikleri bisiklet şenliğini geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Bisiklet kültürünün yaygınlaşması için çalıştıklarını ifade eden Tutal, "Bu organizasyonu, herkesi sağlıklı yaşam için spora teşvik amacıyla düzledik. Kura ile 10 talihliye bisiklet hediye edeceğiz." dedi.
Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Bisiklet Şenliği başladı.

Belediye Başkanı  Mehmet Tutal 'ın işaretiyle 200 bisikletlinin katılımıyla belediye önünden başlayan şenlik,  Kuğulu Park'ta sona erdi.
Belediye Başkanı  Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, düzenledikleri bisiklet şenliğini geleneksel hale getirdiklerini söyledi.
Bisiklet kültürünün yaygınlaşması için çalıştıklarını ifade eden Tutal, "Bu organizasyonu, herkesi sağlıklı yaşam için spora teşvik amacıyla düzledik. Kura ile 10 talihliye bisiklet hediye edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.